ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Πλειοψήφησε σε ψήφους και έδρες η Παναγοπούλου



Κυρίαρχος στη συνδικαλιστική σκακιέρα και πάλι, παρά τις αντιξοότητες, η πρόεδρος Γιώτα Παναγοπούλου.



Παρά το δυσμενές κλίμα εις βάρος της και τους προσημειωμένους φακέλους με χρήματα, που εντοπίστηκαν  – Αναμένονται αντιδράσεις από τον ηττημένο Καραγεωργόπουλο!


Πικρή ήττα για Καραγεωργόπουλο.
ΝΕΟΤΕΡΑ στοιχεία από τις εκλογές του Σωματείου των Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, φέρουν το ψηφοδέλτιο της κας Γιώτας Παναγοπούλου να επικρατεί απόλυτα σε ψήφους και έδρες για το ΔΣ και τους αντιπροσώπους σε Ομοσπονδία και ΕΚΠ.

Και αυτή η δυναμική, που εκφράστηκε  και στην επί πλέον προσέλευση ψηφοφόρων, τουλάχιστον κατά ένα τρίτο, παρά τους δυσμενείς όρους διεξαγωγής των εκλογών εις βάρος του πλειοψηφούντος ψηφοδελτίου, ακόμη κι από τοπικά ΜΜΕ, αλλά και από την παρέμβαση του εκπροσώπου της ΓΣΕΕ, η οποία απέδωσε μεν, αλλά όχι όσο επιθυμούσε ο Δημ. Καραγεωργόπουλος, που φορτώθηκε μία ήττα, που δεν περίμενε...

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημ. Καραγεωργόπουλος απειλούσε ότι η υπόθεση  των εκλογών στους Εμποροϋπαλλήλους «βρίσκεται ήδη στα χέρια νομικών εργατολόγων και ποινικολόγων, ώστε να εξεταστεί κάθε πιθανός νομικός χειρισμός». Και αυτό προκάλεσε ανησυχία και τρόμο για το άδηλο των μελλούμενων, στους νέους κυρίως ψηφοφόρους.

Παράλληλα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, κατά την διεξαγωγή των εκλογών, την β΄ ημέρα εντοπίστηκαν φάκελοι με ψηφοδέλτια  σταυρωμένα και με χρήματα αντίστοιχα  με το χρέος του ψηφοφόρων μη τακτοποιημένων οικονομικά  προς το ταμείο του Συλλόγου. Επ΄ αυτού αναμένονται κινήσεις από την πλευρά του υπό συγκρότηση σε σώμα ΔΣ.

Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 353 εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας, που ψήφισαν για το 7μελές ΔΣ και τους αντιπροσώπους. Εξ αυτών οι 7 ψήφισαν μόνον για ΔΣ και ΕΕ. Υπήρξαν και 9 άκυρα-Λευκά. Στις εκλογές συμμετείχαν τρεις παρατάξεις. 

Ήτοι:

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων (Γιώτα Παναγοπούλου) πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης, που έλαβε για το ΔΣ 185 ψήφους και εξέλεγξε  5 μέλη.

Οι Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι (του κ. Τζάκη) έλαβαν153 ψήφους και εξέλεγξαν 4 μέλη  και

Η  Ταξική Πορεία του Αλ. Μαχαίρα πήρε 6 ψήφους και 0 μέλη.

Για αντιπροσώπους στο ΕΚΠ και στην Ομοσπονδία ψήφισαν 346 μέλη.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων πήρε 181 ψήφους, εκλέγοντας αντιπροσώπους 4 για το ΕΚ Πάτρας και 2 για την Ομοσπονδία.

Και οι Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι πήραν 153 ψήφους, εκλέγοντας αντιπροσώπους 3 για το ΕΚ Πάτρας και έναν για την Ομοσπονδία.

Η  Ταξική Πορεία του Αλ. Μαχαίρα πήρε 3 ψήφους και 0 αντιπροσώπους για ΕΚ Πάτρας και Ομοσπονδία.

Αναμένονται αντιδράσεις εκ μέρους του εκπροσώπου της ΓΣΕΕ, μέλους του ΔΣ του ΕΚΠ και προέδρου της ΠΟΥΕ Δημ. Καραγεωργόπουλου,  που σύμφωνα με την προαναγγελία του, που φιλοξένησε το  Istologio G. Mosxou,θα κατέφευγε στη Δικαιοσύνη, εάν δεν έπαιρνε πλειοψηφία. 

Η  οπισθοχώρηση του ψηφοδελτίου Ελεύθεροι Εμποροϋπάλληλοι, από τον στόχο για απόσπαση της πλειοψηφίας των εδρών, το οποίο ψηφοδέλτιο στήριξε, με βάνδαλη και παντί τρόπο παρέμβαση, του στοιχίζει συνδικαλιστικά την στέρηση εκλογικών αντιπροσώπων, προσκείμενων στην πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚ Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: