ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Οι Ρομά παραμένουν εμπάρκο για την ΕΛΑΣ Δ. Ελλάδας!

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες αναφορές του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, στον απόηχο της τραγωδίας του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι, για εισαγωγή Ρομά σε υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκει ήδη αρνητικά ανταπόκριση σε τοπικό επίπεδο Δυτ. Ελλάδας. 

 
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr  την προηγούμενη εβδομάδα, προσήλθε στο Α.Τ. Αγρινίου ένας νεαρός Ρομά, ο οποίος με αυτό που ζήτησε αιφνιδίασε… τους αστυνομικούς.

Τι ζήτησε; Να καταθέσει αίτηση για εισαγωγή του στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ! Οι αστυνομικοί μετά τον… αρχικό αιφνιδιασμό, εξήγησαν στο νεαρό Ρομά ότι αυτό είναι αδύνατο να γίνει. Από τη στιγμή κατά την οποία δεν υπάρχει καμία –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ξεκάθαρη ενημέρωση για το θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: