ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ο Αμβρόσιος αρνείται να παραστεί στη Σύνοδο Ιεραρχών

Δεν συμπράττει, λέει, στην... προδοσία της Ορθοδοξίας!

Με μια αιχμηρή δήλωση εναντιώνεται στη σημερινή σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, κατηγορώντας τον… «μάγκα και μουστακαλή Υπουργό Παιδείας ότι δεν έχει αλλάξει το σύστημα».


«Φρονώ, ότι η σήμερον συνερχομένη Σύνοδος των Ιεραρχών σκοπό έχει να καλύψει όλες τις υποχωρήσεις και τις παραχωρήσεις, οι οποίες έγιναν από μέρους της Εκκλησίας στη μεικτή Επιτροπή Διαλόγου μεταξύ Εκκλησίας και Υπουργείου Παιδείας». 

«Σπεύδουμε, λοιπόν, να γνωστοποιήσουμε προκαταβολικώς την αντίδρασή μας, ώστε η ιστορία να κρίνει την στάση μας. Σταθερά φρονούμε, ότι ο μάγκας και μουστακαλής κ. Γαβρόγλου (σ.σ.: σικ), δηλ. ο Υπουργός της Παιδείας, δεν έχει αλλάξει το σύστημα!», σημειώνει μεταξύ άλλων με μόρτικο ύφος ο Μητροπολίτης.

Αναφορικά δε με την άρνησή του να συμμετάσχει στις εργασίες της Ιεραρχίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας όπως λέει, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος τονίζει: «ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!».

Σχόλιο του Istologiou G. Mosxou:
Και μετά σου λένε πως ο σεβασμιώτατος δεν εμφορείται από αγαθά αισθήματα. Ήθος και πνεύμα, όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Αυλωνίτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: