ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Τραγωδία: Μαθητής σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα

"Ο άτυχος 11χρονος, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», διασωληνωμένος, χωρίς σφυγμό και με αμφοτερόπλευρη μυδρίαση", αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου, αναφορικά με τον μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, όταν μία αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» στο κεφάλι του, παρουσία της μητέρας του που είναι δασκάλα στο ίδιο σχολείο.


«Άμεσα ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία ανάνηψης, η οποία αν και εφαρμόσθηκε για 50 λεπτά, απέβη άκαρπη. Ο χρόνος κατά τον οποίο το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα ανάνηψης των Επειγόντων Εξωτερικών Ιατρείων αναλώθηκε αποκλειστικά στην προσπάθεια ανάνηψης και όχι στη διερεύνηση αιτίας θανάτου, η οποία αποτελεί αντικείμενο έρευνας από ιατροδικαστή, όπου και παραπέμφθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Για το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 10χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών μίλησε στο enikos.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς.

"Έχει δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι" είπε ο κ. Καλογριάς.

"Ο θάνατος είναι βαριές κακώσεις της κεφαλής από βολίδα πυροβόλου όπλου" σημείωσε ο ιατροδικαστής προσθέτοντας: "Για τις συνθήκες έχω ενημερώσει την αστυνομία, τις διερευνά η αστυνομία".

"Από ό,τι κατάλαβα το παιδί αιφνίδια έχασε τις αισθήσεις του στο προαύλιο του σχολείου. Στην αρχή προφανώς δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε και θεωρήθηκε σαν παθολογικό" τόνισε ο κ. Καλογριάς.
Δημοσίευση σχολίου