ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Η αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας; Κακό του κεφαλιού της!


Ο Κ. Πελετίδης επιμένει στην καταστροφολογία, διότι «εάν η αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας κακό του... κεφαλιού της»!



Προπαγανδιστική δήλωση Δημάρχου Κ. Πελετίδη, στο πλαίσιο της  αντικυβερνητικής πορείας που διοργανώνεται



Παραβλέπει ο Δήμαρχος Πατρέων τα στοιχεία του Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, που καταγράφουν είσοδο στην αγορά εργασία 89.534  νέων εργαζομένων κατά τον Μάιο 2017, εκ των οποίων το 47% με μόνιμη οκτάωρη σύμβαση, στοιχεία που δόθηκαν προχθές στη δημοσιότητα και αναφέρουν ότι καθ' όλο το 2017 έγιναν 215.304 προσλήψεις, σε νέες θέσεις εργασίας.
Κι αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται  από την ΕΛΣΤΑΤ χθες, που μιλά για καθοδική πορεία της ανεργίας, στο 22,5%, με ρεκόρ καθόδου 15ετίας, από 27% που την είχε παραλάβει η κυβέρνηση της Αριστεράς.
Ωστόσο ο Κ. Πελετίδης επιμένει στην καταστροφολογία, διότι «εάν η αλήθεια δεν συμφωνεί μαζί μας κακό του... κεφαλιού της»! Κι έτσι παραγνωρίζει πως στον τομέα αντιμετώπισης της υπαρκτής φτώχειας το αντίστοιχο υπουργείο της Θεανούς Φωτίου έχει κάνει άλματα από τότε που ανέλαβε δράση.
Σαφώς και η ανεργία και η φτώχεια δεν είναι φαινόμενα  που εμφανίστηκαν από πέρυσι, είναι γνωστή η μακρά προέλευσή τους, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι για να βγει η κοινωνία από αυτή την υπαρκτή οικονομική κρίση, με το κεφάλι όρθιο, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος η υπονόμευση του κυβερνητικού έργου.
Στην χειρότερη περίπτωση υπάρχει ο αντίθετος πόλος της Δεξιάς και εάν χρειαστεί εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, εάν κρίνει ο κ. Πελετίδης ότι πρέπει να του ανοίξουμε το δρόμο.

Αντικυβερνητική δήλωση Πελετίδη
Στο πλαίσιο προπαγάνδισης των κομματικών του αντικυβερνητικών απόψεων, που άγονα επιθυμεί να τις καταστήσει δημοτική πολιτική, ο Κ. Πελετίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Στις σημερινές τοπικές εφημερίδες, δημοσιεύονται στατιστικά στοιχεία της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης" του ΕΦΚΑ, που αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα λαϊκά νοικοκυριά.
Στην Πάτρα 7.219 νοικοκυριά λαμβάνουν Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, από αυτά τα 2.460 είναι οικογένειες με παιδιά.
Η φτώχεια καθημερινά εξαπλώνεται. Οι λαϊκές οικογένειες στενάζουν εξαιτίας της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής όλων των έως σήμερα αστικών κυβερνήσεων.
Η σημερινή κυβέρνηση Συριζα - ΑΝΕΛ καταδικάζει τη λαϊκή οικογένεια στη φτώχεια και ζητά κι από πάνω να της «φιλούν το χέρι» και να της λένε «ευχαριστώ» για τα ψίχουλα του ΚΕΑ, την ίδια ώρα που αυτή μοιράζει απλόχερα προκλητικές παροχές και φοροαπαλλαγές στα μονοπώλια, ενώ ο πλούτος ο οποίος συγκεντρώνεται σε όλο και λιγότερα χέρια είναι τεράστιος.
Επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι έχουν επιλεγεί να κάνουν την «βρώμικη δουλειά» των επιχειρηματικών ομίλων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μπροστά σ’ αυτήν την δραματική κατάσταση ο λαός δεν έχει άλλη επιλογή από τον οργανωμένο αγώνα.
Απευθύνομαι ιδιαίτερα σε αυτές τις οικογένειες που, για το παρόν και το μέλλον, τους προορίζουν μια σακούλα τρόφιμα και τις καλώ να πορευτούμε μαζί.
Φθάνει πια με την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση.
Την Κυριακή 25 Ιούνη, στις 11 το πρωί, με την μαζική συμμετοχή και την αγωνιστική παρουσία δεκάδων φορέων, σωματείων, συλλόγων και της νεολαίας μας θα «πλημμυρίσουμε» τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου θα την μετατρέψουμε σε Γέφυρα Ζωής και Αγώνα, για Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».
Ο Δήμαρχος Πατρέων
                                                                                                   Κώστας Πελετίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: