ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΥΓΕΙΑ: Κολομβιανοί λαθρέμποροι ναρκωτικών οι δράστες


Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες, μία γυναίκα αναζητείται!

Κολομβιανοί είναι οι δράστες της πολύκροτης υπόθεσης που αφορά την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τα δημόσια νοσοκομεία «Άγιος Σάββας», Λάρισας, Λαμίας και Βόλου, τον περασμένο Μάιο.


Οι δράστες είναι τέσσερις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι τρεις, ηλικίας 20, 37 και 50 ετών, όπως τόνισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης, κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης.

Το τέταρτο μέλος είναι γυναίκα και εξετάζεται από τις κολομβιανές Αρχές. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ανήκουν σε διεθνές «καρτέλ» που δρα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Η ίδια οργάνωση έχει αφαιρέσει ιατρικά μηχανήματα από Λουξεμβούργο, Ισπανία, Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Κροατία και Λιθουανία.

Σύμφωνα με την εκτίμηση έμπειρων αξιωματικών της αστυνομίας, οι δράστες προτιμούν εργαλεία γαστεντερολογικών κλινικών, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από μέλη του «καρτέλ» για την κατάποση και μεταφορά ναρκωτικών.

Οι δράστες, σύμφωνα με τη γαλλική Αστυνομία που ενημέρωσε την ΕΛΑΣ, απέστειλαν από τη χώρα μας στην Κολομβία δύο δέματα, με ίδιο αποστολέα και παραλήπτη, μέσω εταιρίας διεθνών μεταφορών εμπορευμάτων, ενώ αναχώρησαν με πλαστά έγγραφα από την Ελλάδα, στις 25 Μαΐου 2017, μέσω Ισπανίας, για χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Όπως υπογράμμισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές της Μπογκοτά, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα από τα πακέτα που είχαν αποσταλεί και το οποίο περιείχε δύο από τα ενδοσκόπια και ένα συνδετικό καλώδιο, που είχαν αφαιρεθεί από τον «Άγιο Σάββα», καθώς και δύο από τα ενδοσκόπια, τα οποία είχαν κλαπεί από το νοσοκομείο της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: