ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Κυρώσεις σε τρεις χώρες για μη συμμόρφωση

Την ανάληψη νομικών μέτρων κατά της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Τσεχίας για την επίμονη αρνητική στάση τους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς μπήκε ο Ιούνιος, έφθασε στο μέσον κια παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις αυτές οι χώρες αδιαφόρησαν.


«Είναι θλιβερό ότι παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, η Τσεχία, η Ουγγαρία και Πολωνία, κατά παράβαση των νομικών τους υποχρεώσεων και των δεσμεύσεών τους προς την Ελλάδα, την Ιταλία και άλλα κράτη - μέλη, δεν έχουν ακόμη αναλάβει την απαραίτητη δράση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν.

Λαμβάνοντας υπ΄όψη της «το υπόβαθρο αυτό», η Επιτροπή «αποφάσισε να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον αυτών των κρατών μελών».

Είναι η πρώτη σοβαρή διάσταση απόψεων που προέκυψε στους κόλπους της ΕΕ, με αφορμή την άρνηση και την ταύτισή τους με την τακτική των χωρών του Βίσεγκραντ!
Δημοσίευση σχολίου