ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο Σόιμπλε είναι σίγουρος για εύρεση λύσης στις 15 Ιουνίου

Επιφυλακτικός για λύση στο ζήτημα αξιολόγησης, στις 15 Ιουνίου ο Ν. Παππάς.

Ν. Παππάς: Δεν θα το θεωρήσω απίθανο να μεταφερθεί στην προγραμματισμένη Σύνοδο Κορυφής...



Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα πως είναι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές θα καταλήξουν σε μια συμβιβαστική συμφωνία αυτή την εβδομάδα.

«Θα το καταφέρουμε την Πέμπτη. Θα δείτε», δήλωσε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια συζήτησης σε πάνελ στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει η Deutsche Welle, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πρόταση που κατατέθηκε στο τελευταίο Eurogroup -η «πρόταση Σόιμπλε» όπως πέρασε σε πολλά ΜΜΕ- και η οποία απορρίφθηκε καταρχήν από την ελληνική πλευρά αποτελεί τον «πυρήνα» της συμφωνίας που κυοφορείται.

«Η κυβέρνηση λέει ότι χρειαζόμαστε λύση, δεν λέει ότι οπωσδήποτε πρέπει να δοθεί εκεί ή αλλού... Δεν θα το θεωρήσω απίθανο να μεταφερθεί η λύση στην προγραμματισμένη Σύνοδο Κορυφής... Δεν το θεωρώ απίθανο, δεν θα είναι και η πρώτη φορά που έχει γίνει», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash, σημείωσε πως «για να υπάρξει λύση πρέπει να φύγει το προπέτασμα καπνού των πολιτικών σκοπιμοτήτων. Υπάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις, δυνατότητες και εναλλακτικές - πολιτική βούληση χρειάζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: