ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ομόφωνη αποδοκιμασία για Κασιδιάρη και ΣαχινίδηΟμόφωνα αποδοκιμάστηκαν από την Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας , οι βουλευτές της ΧΑ, Ηλ. Κασιδιάρη και Γ. Σαχινίδη, για την αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά. Τους  παρέπεμψε στον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση, ώστε να τους επιβάλλει τις ανάλογες ποινές. 


Μάλιστα η Επιτροπή ζήτησε να επιβληθεί στον Ηλ. Κασιδιάρη η αυστηρότερη δυνατή ποινή, καθώς δεν προσήλθε να απολογηθεί για την απρέπεια προς τον Ν. Δένδια της ΝΔ.

Ο Γ. Σαχινίδης είχε παραπεμφθεί γιατί μοίραζε προπαγανδιστικά υλικά της ναζιστικής οργάνωσης σε ανήλικους μαθητές από την Πέλλα κατά την επίσκεψή τους στην Βουλή. Ο Γ. Σαχινίδης υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι αυτό που έκανε απαγορευόταν.
Δημοσίευση σχολίου