ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Το καλύτερο timing για να ανοίξει το θέμα για το χρέος

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το timing για να ανοίξει το θέμα για το χρέος «είναι το καλύτερο που έχουμε βρεθεί τα 7 χρόνια μνημονίων και πιθανότατα στο εγγύς μέλλον δύσκολα θα ξαναβρούμε καλύτερο».



Τσίπρας: Υπάρχει

και Γιουρογκρούπ!

ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ


«Αν δεν επιτευχθεί λύση και μείνουμε σε μια πρόταση παρόμοια με αυτή του EG του Μαΐου η πρότασή μου στο Υπουργικό Συμβούλιο είναι να μην δεχθούμε, να μην συμφωνήσουμε στο EG και να πάμε στη Σύνοδο Κορυφής και να ζητήσουμε από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπ. Συμβουλίου.

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «η Ευρώπη πρέπει και μπορεί να αποδείξει ότι ξεπερνά τις αδιαλλαξίες. Διότι δεν υπάρχουν αδιάλλακτοι και διαλλακτικοί εντός των κυβερνήσεων. Υπάρχουν εκλεγμένες κυβερνήσεις που στις κρίσιμες στιγμές οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Έχουμε μπροστά μας ίσως το πιο κρίσιμη διαπραγμάτευση, από την έναρξη της κρίσης. Όχι κρίσιμη με την έννοια της αποφυγής της χρεοκοπίας ή της καταστροφής όπως είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Άλλα κρίσιμη για την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση» ανέφερε επίσης ο Αλ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το timing για να ανοίξει το θέμα για το χρέος «είναι το καλύτερο που έχουμε βρεθεί τα 7 χρόνια μνημονίων και πιθανότατα στο εγγύς μέλλον δύσκολα θα ξαναβρούμε καλύτερο».

Και αυτό γιατί όπως είπε «έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα, καθαρίσαμε το τραπέζι από δικές μας υποχρεώσεις. Όλος ο πλανήτης αναγνωρίζει ότι είναι η σειρά των εταίρων να υλοποιήσουν  τις δικές τους. Έχουμε επίσης ισχυρές συμμαχίες καθώς δεν είναι μόνο η Ελλάδα που διεκδικεί βιώσιμη λύση για το χρέος αλλά μια σειρά χώρες καθώς και το σύνολο των θεσμών. Οι γερμανικές εκλογές αποτελούν  αστάθμητο παράγοντα μπροστά μας. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του προγράμματος αλλά και επειδή με βάση τα πρόσφατα στοιχεία η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης που πρέπει να ενισχυθεί».

(Με στοιχεία από avgi.gt)

Δεν υπάρχουν σχόλια: