ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήριο του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα



Προς τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του, στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει.

«Οι εργαζόμενοί μας είναι αξιέπαινοι, καθώς δεν διέκοψαν ούτε για μία ημέρα τις διαδικασίες των εξετάσεων για διπλώματα οδήγησης, παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε πρόβλεψη στο Νόμο για εκτός ωραρίου εργασίας μέχρι την ψήφιση της σχετικής Τροπολογίας από το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται έως την 31η Δεκεμβρίου 2017, η ρύθμιση για την καταβολή προς αυτούς, της μηνιαίας αποζημίωσης για τις υπερωρίες των εξεταστών υποψηφίων οδηγών και οδηγών» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Και κατέληξε ο Απ. Κατσιφάρας:
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποδεικνύει καθημερινά το υψηλό επίπεδο των εργαζομένων της.
Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε εντατικά με το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να εξευρεθεί άμεσα οριστική λύση του προβλήματος, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των Υπηρεσιών μας και να μην δημιουργούνται συχνά προσχώματα στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: