ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Συνδιάσκεψη φεμινιστική στις 17 Ιουνίου



Στα πλαίσια της διαδικασίας ανασυγκρότησης των Τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής, το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε πανελλαδική συνδιάσκεψη  το Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 11:00, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Κολωνού & Λεωνίδου 16-18, 3ος όροφος.


Στο τέλος της συνδιάσκεψης θα γίνει η ανάδειξη της Γραμματείας του τμήματος σύμφωνα με το καταστατικό (αρθ 20) και τον κανονισμό λειτουργίας των τμημάτων. 

Το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/ Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρμοδιότητα να επεξεργάζεται θέσεις που έχουν σχέση με την ισότητα των φύλων και τα γυναικεία δικαιώματα και να τις παρουσιάζει προς διαβούλευση και απόφαση στα αρμόδια όργανα του Κόμματος, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος.
Επίσης, το Τμήμα συνεργάζεται με την ΕΠΕΚΕ Εσωτερικών και Εργατικής Πολιτικής για την υποστήριξη του θεσμικού έργου της, αλλά και γενικότερα του έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα των γυναικείων δικαιωμάτων.
Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στο Τμήμα μπορείτε να μας στείλετε βιογραφικό σημείωμα στο e-mail της Γραμματείας του Τμήματος.  Τηλ. Επικοινωνίας: 2105291422, E-mail: fem.fyl@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: