ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα του Περιφερειάρχη ΔΕ προς τους υποψηφίους



Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Ξεκινά μια δύσκολη δοκιμασία για όλους εσάς, τους μαθητές μας, που διεκδικείτε και διαγωνίζεσθε για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δοκιμασία όμως και αγωνία και για τις οικογένειές σας που σας στηρίζουν καθημερινά και είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.


Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας αγώνας απαιτητικός, ο οποίος χρειάζεται ψυχραιμία και θάρρος, γιατί ανοίγει για όλους εσάς έναν νέο δρόμο γεμάτο με προκλήσεις για το μέλλον σας.

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, το μόνο σίγουρο είναι πως αποτελεί μια πολύτιμη εμπειρία για όλους σας και θα σας γεμίσει εφόδια για τη ζωή σας από εδώ και πέρα.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: