ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Νέο μήνυμα στο ΕΣΡ να προχωρήσει τις άδειες της ΤV

«Θέλω να ελπίζω και να πιστεύω ότι αυτά (σ.σ.: τα περί καθυστερήσεως του σχετικού διαγωνισμού για τις άδειες) δεν είναι προφάσεις εν άλλες διαπλεκόμενες αμαρτίες»!

«Η Βουλή είναι εκείνη που νομοθετεί κι όχι οι Ανεξάρτητες αρχές», τόνισε ο υπουργός Ν. Παππάς!«Η Βουλή είναι εκείνη που νομοθετεί κι όχι οι Ανεξάρτητες αρχές, οι οποίες εφαρμόζουν την νομοθεσία και δεν έχουν αρμοδιότητα να αποφαίνονται για την συνταγματικότητα των διατάξεων», τόνισε ο υπουργός Ν. Παππάς, στη Βουλή, με την ευκαιρία επερώτησης του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανδρ. Λοβέρδου.

«Ορισμένοι βλέπω ότι φλερτάρουν με αυτό το ενδεχόμενο» είπε με νόημα ο κ. Παππάς και υπενθύμισε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία συζήτησης στο ΣτΕ για να σχολιάσει: «Συνεπώς θέλω και να ελπίζω και να πιστεύω ότι αυτά δεν είναι προφάσεις εν άλλες διαπλεκόμενες αμαρτίες».

Και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έστειλε εκ νέου μήνυμα στο ΕΣΡ να προχωρήσει τις διαδικασίες για την διεξαγωγή του σχετικού διαγωνισμού.


Με αυτό τον δραματικό τρόπο τo θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών τέθηκε για μια ακόμη φορά στην Βουλή, με αφορμή συζήτηση επερώτησης της ΝΔ, για την πορεία της ψηφιακής μετάβασης της χώρας.


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη τροπολογία για την κατάργηση του άρθρου 2Α του νόμου 4339 και την υποχρέωση των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας να εκπέμπουν με την τυπική και την υψηλής ευκρίνειας τεχνολογία, κατηγορώντας τον κ. Παππά ότι επιχειρεί να περιορίσει τον αριθμό των αδειών.

Ταυτοχρόνως, κάλεσε τον υπουργό να καταθέσει στη Βουλή, την γνωμοδότηση του ΕΣΡ επί του κειμένου της προσφάτως ψηφισθείσας τροπολογίας, «διότι είναι υποχρεωμένος βάσει του νόμου να την έχει ζητήσει». 
 
«Βεβαίως και θα παραλάβετε την αλληλογραφία με το ΕΣΡ» είπε ο υπουργός.

Ο κ. Λοβέρδος είπε ακόμη, ότι η κυβέρνηση δημιουργεί όρους ασφυξίας στο ΕΣΡ, αφού δεν επιλύει το ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής. Κάτι που αμφισβήτησε ο Ν. Παππάς.

Δημοσίευση σχολίου