ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Στελέχη της ΝΔ θέλουν στους ιδιώτες την καθαριότητα!



Πρόθεση της κυβέρνησης είναι μια συνολική και οριστική αντιμετώπιση του διαχρονικού προβλήματος της ομηρίας των συμβασιούχων στο δημόσιο και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

 
«Αυτό που δεσμευόμαστε είναι ότι θα βρούμε λύση η οποία θα εξασφαλίζει την καταβολή όλων των δεδουλευμένων. Αυτό είναι που έχουμε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή» τονίζει μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

Παράλληλα αναφέρει ότι στελέχη της ΝΔ λένε ευθαρσώς ότι πρέπει να μπουν ιδιώτες στην καθαριότητα. «Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι  όπου καταργήθηκαν εργολαβίες με ιδιώτες τελικά το όφελος για το δημόσιο ήταν πολλαπλάσιο. Κι ότι αυτό που επί χρόνια προσπαθούσαν διάφοροι να δείξουν, ότι δηλαδή με τους ιδιώτες είναι μικρότερο το κόστος για το δημόσιο, αποδείχθηκε ότι είναι λάθος» σημείωσε η Ρ. Σβίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: