ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο Δήμαρχος Πελετίδης επισκέφτηκε την Ξερόλακκα!!!


Από την επίσκεψη του Δημάρχου Πατρέων στην Ξερόλακκα.


Όχι για να την κλείσει όπως κάποτε, πριν πολλά, πολλά χρόνια ζητούσε από τους προηγούμενους δημάρχους, με την συνοδεία φερέτρου!


Ο Δήμαρχος Πελετίδης επισκέφτηκε σήμερα την Ξερόλακκα. Όχι για να την κλείσει όπως κάποτε, πριν πολλά, πολλά χρόνια ζητούσε από τους προηγούμενους δημάρχους με την συνοδεία φερέτρου! 
Σήμερα, Δευτέρα 12 Ιούνη, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Χρήστο Κορδά, επισκέφτηκε τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας και μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων καλώντας τους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της 25 Ιουνίου, λέγοντάς τους το σχετικό αντικυβερνητικό τροπάρι, περί ανεργίας που έφερε ο κακός ΣΥΡΙΖΑ, συγγνώμη Συριζανέλ, ενώ η καλή Δεξιά του Σαμαρά και του Βενιζέλου τα είχε όλα μέλι -γάλα.
* Τη συμμετοχή τους ανακοίνωσαν το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Αχαΐας «Η Ενότητα», το κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών – Τροφίμων Νομού Αχαΐας και το κλαδικό Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Πάτρας «Η Ένωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: