ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Έγινε κατολίσθηση
·        Έπεσαν και βράχια
·        Είδες η ΔΕΗ;
·        Η οποία κατηγορεί την Αρχαιολογική Υπηρεσία
·        Ότι τι;

·        Όχι ότι είναι και η πιο γρήγορη…
·        Το «μαλλί» πάντως  θα είναι μακρύ…
·        Κοντά , ίσως και πάνω, από 1 δις …
·        Ποιος πληρώνει το …νταμάρι;…
·        Το κόμμα του Μακρόν συγκεντρώνει στον πρώτο γύρο το 32,2%. Ακολουθούν οι Ρεπουμπλικάνοι με 21,5%, το ακροδεξιό «Εθνικό Μέτωπο» της Μαρίν Λεπέν με 14%, η «Ανυπόκτακτη Γαλλία» με 11% και το Σοσιαλιστικό Κόμμα με 10,2%. Το Κομμουνιστικό Κόμμα καταλαμβάνει την 6η θέση με 3% και ακολουθούν οι Οικολόγοι - Πράσινοι με 3%.
·        Το 51% των Γάλλων ΔΕΝ ψήφισαν…
·        Αλλά τι τους νοιάζει αυτούς…
·        Αργότερα κλαίνε…
·        Ναι αλλά στα βεγγαλικά νίκησαν οι γαύροι…
·        Και μας  «καθάρισαν» δίκαια
·        Και δεν τους ξεπλένει τίποτα
·        Γ…αύριο τα σπουδαία.
·        Νταν, ντα, ,νταν
·        Καμπάνες…
·        Ο Μανώλης Γλέζος είναι ο πολιτισμός μας
·        Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το θυμικό μας
·        Διαλέξτε….

·        http://www.newsit.gr/files/Image/2017/06/03/manou.jpg
·        Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορα
·        Ο Θέμος Αναστασιάδης λέει ότι στόχος δημοσιογραφικής και φυσικής εξόντωσής «διότι ασκώ εξ’ αρχής τη δριμύτερη κριτική στο καθεστώς» «δεν εκβιάζομαι, ούτε υποκύπτω Ο,ΤΙ κι αν κάνουν περαιτέρω με τα ποικιλώνυμα μέσα που διαθέτουν. (Νομικά και άλλα…) Είναι ζήτημα Τιμής για μένα και δεν μ’ ενδιαφέρει το οιοδήποτε κόστος. Αν θέλουν να με αποτελειώσουν, ένας είναι ο σίγουρος τρόπος: Τους περιμένω, έτοιμος και γι’ αυτό, αφού για όλα είναι ικανοί». 
·        Η τιμή- τιμή δεν έχει
·        Και χαράς τον που (ΔΕΝ) την έχει…
·        TO fasistoκιτρινοαπατεωνολαμόγιο
·        Χημικοί ανέπτυξαν μία νέα μέθοδο, η οποία αποκαλύπτει αν ένα ουίσκι είναι νοθευμένο («μπόμπα»), την ηλικία του, τη χώρα προέλευσής του, ακόμη κι αν έχει έντονη ή ελαφριά γεύση. Οι υπάρχουσες έως τώρα μέθοδοι ανάλυσης χρησιμοποιούν την φασματοσκοπία μάζας για τον προσδιορισμό της χημικής σύνθεσης ενός ουίσκι. Η νέα τεχνική, που είναι ταχύτερη και φθηνότερη, βασίζεται σε έναν αισθητήρα-συνθετική «γλώσσα», που χρησιμοποιεί 22 διαφορετικές φθορίζουσες βαφές, οι οποίες ανακατεύονται με το ποτό.
·        Αν βάλουν ήχο  ο …συναγερμός δεν θα σταματά ποτέ
·        Σε πολλά ελληνικά μαγαζιά …
·        Κυβέρνηση: «Την ώρα που η κυβέρνηση κορυφώνει τη διαπραγματευτική μάχη σε διεθνές επίπεδο, επικεντρώνοντας στον εθνικό στόχο της ρύθμισης τους χρέους και την ώρα που όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στο Eurogroup της επόμενης Πέμπτης και στο δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για τήρηση των συμφωνηθέντων, ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό, επίμονα μίζερος και μονότονος, ζητά για μία ακόμη φορά εκλογές»
·        Αργεί ο καιρός για …τσατσάρα
·        Η τράπεζα Banco Popular, με τη βοήθεια της κυβέρνησης Ραχόι , εξαγοράστηκε από την   Santander  για ένα( 1)!!! ευρώ. 300 χιλιάδες Ισπανοί βλέπουν τις οικονομίες τους αξίας έως και 4 δισ. ευρώ να εξανεμίζονται. Περίπου 30 χιλιάδες από αυτούς τους μικρομετόχους και μικροεπενδυτές τοποθέτησαν τις οικονομίες τους στην τράπεζα το προηγούμενο έτος, όταν έκανε μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 2,5 δισ. και ενώ η κυβέρνηση ήξερε πολύ καλά ότι η τράπεζα οδηγείτο στην κατάρρευση.
·        ….Ραχόιδες  έχει παντού…
·        Ξέρεις γιατί ο Σόϊμπλε τα βάζει με την ελληνική κυβέρνηση και του εφοπλιστές;
·        Πάει να σώσει τις ναυαγισμένες γερμανικές εταιρείες…
·        Τόσο απλό
·        Όχι ότι δεν υπάρχουν θέματα με το εφοπλιστικό κεφάλαιο στην Ελλάδα …
·        Ν. Φίλης: «Ζούμε μια περίοδο με μεγάλες αβεβαιότητες, με πολέμους στη γειτονιά μας, με αντιπαράθεση ανάμεσα στις ΗΠΑ και στη Γερμανία και με κρίση της ευρωπαϊκής πορείας την οποία η ηγεμονική Γερμανία προσπαθεί να ξεπεράσει επιβάλλοντας την αέναη λιτότητα και τις πολλές ταχύτητες. Μέσα σε αυτό το καταθλιπτικό περιβάλλον, για άλλη μια φορά επιλέγουν την Ελλάδα ως πειραματόζωο. Δεν είναι το ελληνικό χρέος που φοβίζει, αλλά το ιταλικό και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών. Συνεπώς, η ρύθμιση των χρεών μέσω της αμοιβαιοποίησης και του ευρωπαϊκού ομολόγου που για πρώτη φορά συζητεί ακόμη και η Commission προβάλλει ως προϋπόθεση για να αποφύγει η Ευρώπη την επαπειλούμενη νέα διαρθρωτική κρίση».
·        Άμα φτάσουμε στην αμοιβαιοποίηση τότε θα μιλήσουμε για  μιαν άλλη Ευρώπη
·        Μέχρι τότε ;
·        Υπομονήηηηηηη…
·        Σκόπια,  Ζάεφ : «Έχουμε τη θετική προσέγγιση της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών για γεωπολιτικούς λόγους αλλά και όσους αφορούν τα συμφέροντά τους και θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε», «Φυσικά, αυτό μπορεί να καταστεί δυνατό εάν η Ελλάδα άρει το βέτο. Υπάρχουν δύο τρόποι: είτε να υπάρξει επίλυση του ζητήματος της ονομασίας ή να ενταχθούμε στο ΝΑΤΟ με την προσωρινή μας ονομασία και να προχωρήσει η ενσωμάτωση της χώρας μας στην Ε.Ε. ενώ παράλληλα θα συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις για το πρόβλημα που έχει η Ελλάδα με τη συνταγματική μας ονομασία».
·        Επίλυση κ. Ζαεφ , διότι μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου…
·        Είστε σίγουρα ότι το μαντήλι στα μάτια της δικαιοσύνης δεν είναι διάτρητο;
·        Διότι με τις αποφάσεις που παίρνουν…
·        Για παράδειγμα :
·        Σε δύο άντρες που κάθισαν στο εδώλιο για βιασμό κοπέλας στην Ακρινή Κοζάνης το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Γρεβενών  αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, καθώς θεωρήθηκε πως είχαν πρότερο έντιμο βίο.
·        Την επόμενη φορά ελεύθεροι λόγω …εμπειρίας…
·        Με βάση το σχέδιο του Μπρουνό Λε Μερ το χρέος θα προσδιορίζεται χρόνο με τον χρόνο και θα αποπληρώνεται ανάλογα με τους ρυθμούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ο υπουργός της Γαλλίας θα εισηγηθεί ρήτρα ανάπτυξης, ώστε η χώρα μας να πληρώνει λιγότερα χρήματα για τοκοχρεολύσια, όταν η οικονομία επιβραδύνεται και περισσότερα όταν αναπτύσσεται (πάνω από 1,3% του ΑΕΠ).Επίσης, στόχος είναι η μετάθεση κατά 20 χρόνια των ελληνικών υποχρεώσεων του 2060, ενώ συζητείται και πρόταση για χορήγηση μεγαλύτερης δόσης προς την Ελλάδα.
·        Δεν βλέπω κάτι καλύτερο
·        Εκτός και αν …ευαισθητοποιηθούν –ΔΕΝ- οι γερμανοί…
·        Σοσιαλδημοκράτες: «ο κ. Σόιμπλε εκφράζει τη θέση του CDU και όχι της Γερμανίας - και ούτε καν των συγκυβερνώντων Σοσιαλδημοκρατών.»
·        Αργήσατε να τους/τον αποδομείτε
·                Και μάλλον θα χάσετε…
·                Σχολές χειριστών   drone  ανοίγουν σύντομα.
·                Οι …δάσκαλοι τι καθ- οδηγούσαν πριν;
·                Μπεκάτσες και σπουργίτια;




Δεν υπάρχουν σχόλια: