ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Περιόδευσε το τριήμερο στην Αχαΐα ο Ανδρέας Ριζούλης

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου.
 
Τη Δευτέρα 5/6 παρακολούθησε την εορταστική λειτουργία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τρυπητής

Την Παρασκευή 2/6 ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρ. Ριζούλης, περιόδευσε στην Αιγείρα και την Ακράτα. Το βράδυ της ίδιας μέρας παραβρέθηκε σε θεατρική παράσταση του Μουσικού Γυμνασίου και του Ειδικού Γυμνασίου και Ειδικού Λυκείου Πάτρας στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
 
Το Σάββατο 3/6 περιόδευσε  στα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων, Δάφνη, Λυκούρια, Κλειτορία καθώς και στην πόλη των Καλαβρύτων.
 
Την Κυριακή 4/6  παραβρέθηκε στη γιορτή του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος στον Ψαθόπυργο όπου είχε στη συνέχεια και συνάντηση με μέλη του συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου.
 
Τη Δευτέρα 5/6 παρακολούθησε την εορταστική λειτουργία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τρυπητής και στη συνέχεια στην ειδική εκδήλωση που παρέθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος.
 
Τέλος έκλεισε την περιοδεία του στην Πλατανιώτισσα Καλαβρύτων.
 
Στη διάρκεια της παρουσίας του ο βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς των περιοχών που επισκέφθηκε. Συζήτησε μαζί τους τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και τοπικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: