ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ντοκουμέντο διαψεύδει τον δήμαρχο Πατρέων



ΔΕΙΤΕ το βίντεο. - Δηλώσεις Δημάρχου Πατρέων Κ.Πελετίδη για το Ριγανόκαμπο στις 15-3-2017.



Από τις 15 Ιουνίου του 2016, με έγγραφό της η Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας της ΕΑΔ, απαντά καθαρίστε το Ριγανόκαμπο και πληρώνουμε εμείς τα έξοδα!


«Ζητήσαμε τον Ριγανόκαμπο να δοθεί στον Δήμο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Δεν έχουμε πρόβλημα να είμαστε ιδιοκτήτες. Εμείς όμως με βάσει το θεσμικό πλαίσιο, σε έναν χώρο που δεν ανήκει στο Δήμο δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε ένα ευρώ. Είναι αυτό που έχουμε και με το Νότιο Πάρκο. Έρχονται μετά και σου λένε πάρε εκατό χιλ. πρόστιμο, γιατί έκανες παιδικές χαρές, γιατί πήγες και φύτεψες, γιατί έκανες ωραίο το χώρο» κλπ.

Αυτά έλεγε ο δήμαρχος Πατρέων για τον χώρο του Ριγανόκαμπου και του παραλιακού προσώπου της πόλης των Πατρών στον ΟΛΠΑ, στις 15 Μαρτίου του 2017 κι ενώ θα προχωρούσε σε δενδροφύτευση του Ριγανόκαμπου.

Στην συνέχεια οι διάφοροι "σμπίροι" που εξαπέλυσε η Μαιζώνος άρχισαν να κραυγάζουν:  

Δεν μας δίνουν στην πόλη το Ριγανόκαμπο που ζητάει ο αγωνιστής Δήμαρχος κι από πίσω και ο ίδιος ο...  αγωνιστής Δήμαρχος ολοφύρονταν που δεν τον άφηνε η Κτηματική Υπηρεσία να ομορφύνει το χώρο. Νωρίτερα αυτά έλεγε και για το παραλιακό πρόσωπο. 

Όμως ήρθε και αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνον δεν τους αρνήθηκε κανείς την παραχώρηση, όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας -σε αντίθεση με τους προηγούμενος κυβερνήτες, που ενέπαιζαν την Τοπική αυτοδιοίκηση γι αυτό το θέμα ή φυλάκιζαν στο κρατητήριο τον τότε δήμαρχο Γ. Δημαρά, αλλά από πάνω, πέραν των άλλων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση για τις ανάγκες των Πατρινών, χώροι που κατέστησαν «βαφτιστήρι» της κυβέρνησης τον Δήμαρχο Πατρέων, συνέδραμε την προσπάθεια αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου και ο ΟΛΠΑ. 

Και τούτο πέραν των επιφυλάξεων, καθώς έλλειψε μία ολοκληρωμένη μελέτη από ειδικούς  που θα αναδείκνυε την περιοχή κατά τρόπο τεχνικά άρτιο, επωφελέστερο για τους πολίτες και όχι εμπειρικό και άκομψο. Και κυρίως λαμβάνοντας υπόψη την μπόχα που αναδύεται από την θάλασσα, κάθε που φυσά μαΐστρος, λόγω της μη σύνδεσης της περιοχής από τον Άγ. Ανδρέα μέχρι τις Ιτιές με τον Βιολογικό καθαρισμό, που φθάνει μέχρι την λυματολεκάνη της επεξεργασίας.

Προ ημερών το Istologio G. Mosxou είχε αναφερθεί στην ύπαρξη εγγράφου που, σταλμένου στο Δήμο Πατρέων από την ΕΑΔ διαψεύδει τα όσα τον Μάρτιο υποστήριζε διαμαρτυρόμενος ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης.

Το έγγραφο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου

Ήδη από τις 15 Ιουνίου του 2016, με έγγραφό της υπό τον αρ.Πρωτ. 4025, που παρελήφθη από τον Δήμο Πατρέων στις 21-8-2016 με αρ. Εισερχ.71195, κοινοποιούμενο στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η Διεύθυνση Διαχείρισης Περιουσίας της ΕΑΔ, αποστέλλει ενημέρωση απαντώντας στο «Αίτημα καθαρισμού των Δημοσίων Ακινήτων  με ΑΒΚ 805 και 805α Αχαΐας στη θέση Ριγανόκαμπος», όπου και το σχετικό από 20-5-2016 (ΑΠ ΕΤΑΔ 4965/31-5-2016) έγγραφο της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Φορέων Ανατολικού Διαμερίσματος Δήμου Πατρέων, με το οποίο δεν αρνείται την είσοδο του Δήμου Πατρέων στο χώρο.

Σε αυτό το έγγραφο αναφέρει:

«Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Φορέων Ανατολικού Διαμερίσματος Δήμου Πατέων, με το οποίο ζητείται ο καθαρισμός του πρώην σκουπιδότοπου και του χώρου που έχει καταληφθεί από Ρομά στα δημόσια ακίνητα με ΑΒΚ805 και 805α Αχαΐας στη θέση "Ρηγανόκαμπος"  και επειδή η ΕΤΑΔ δεν διαθέτει αποκεντρωμένες υπηρεσίες, παρακαλούμε να δρομολογήσετε τις εργασίες καθαρισμού τους, δεδομένου ότι διαθέτετε τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για το σκοπό αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, η ΕΤΑΔ μπορεί να συνδράμει στις εργασίες καθαρισμού της εν λόγω έκτασης, με την προϋπόθεση ότι θα αναζητήσετε και θα μας διαβιβάσετε οικονομικές προσφορές εργασιών καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών».




Με το έγγραφο αυτό, που όπως γίνεται αντιληπτό η ΕΑΔ διατίθεται ακόμη και να πληρώσει τα έξοδα που θα γίνουν για τον καθαρισμό του χώρου».

Το υπογράφει η Διευθύντρια Διαχείρισης Περιουσίας αρχιτ. μηχανικός Χλόη Πατρινέλη.

Άρα ποιος δεν αφήνει να μπει στο χώρο να τον καθαρίσει;

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Πατρέων στις δηλώσεις του, που αλιεύσαμε από το βίντεο που ανάρτησε στο YouToube λέει ευθαρσώς:


«Ζητήσαμε τον Ριγανόκαμπο να δοθεί στον Δήμο για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Δεν έχουμε πρόβλημα να είμαστε ιδιοκτήτες».



Αφού λοιπόν δεν έχει πρόβλημα να είναι ιδιοκτήτης, ποιος ο λόγος να ολοφύρεται ο Δήμαρχος Πατρέων;




            Αυτό είναι το 2σέλιδο ντοκουμέντο που διαψεύδει τον Δήμαρχο Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: