ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Δεν συνέβαλαν στην κομματικοποίηση του Πατρινού Καρναβαλιού

Μόνον οι επικεφαλής ενός πληρώματος ήσαν στη συνάντηση στο ΜΛΤ

Ως γνωστόν, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος έλαβε την πρωτοβουλία εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, να καλέσει σε συνάντηση – συζήτηση τα καρναβαλικά πληρώματα προκειμένου να συμμετάσχουν στην αγωνιστική δράση – κινητοποίηση που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή ενάντια στην ανεργία και τη φτώχεια, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.


Ωστόσο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2017, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην πλατεία Γεωργίου Α’, η ανταπόκριση των μελών των καρναβαλικών ομάδων δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ουσιαστικά μόνο ένα πλήρωμα πήγε με επικεφαλής γνωστό καρναβαλιστή και κανείς άλλος, γεγονός που προξένησε εντύπωση.

Η μη προσέλευση στη συνάντηση ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι ίσως να μην ενημερώθηκαν έγκαιρα για αυτή την πρόσκληση σε συνάντηση. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η στάση αυτή των καρναβαλικών ομάδων οφείλεται στην άποψη και φιλοσοφία που έχουν οι περισσότεροι που ασχολούνται με το καρναβάλι, να μην θέλουν να αναμειγνύουν και να μην πολιτικοποιούν το Πατρινό Καρναβάλι.

Μπορεί βέβαια η αδιαφορία των πληρωμάτων να οφείλεται και στο πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα με τις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ στις Ιτιές που σκοπεύει να αξιοποιήσει ο Δήμος, απομακρύνοντας από εκεί τους καρναβαλιστές, κάτι που δεν θα γίνει την περίοδο του καρναβαλιού του 2018 όπως δεσμεύτηκε ο κ. Πελετίδης αλλά από το 2019 και μετά.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: