ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων στο Γιάννο!

Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ, στη συγκυβέρνηση με την ΝΔ του Σαμαρά, ποζάρει με την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου.

Στη φάκα μπήκε 
κι ο Παπαντωνίου

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, Η ΔΙΩΞΗ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ


Ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, άσκησαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς, σε βάρος και του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η Εισαγγελία Διαφθοράς, σχετικά με τη νομιμότητα καταθέσεων του ζευγαριού που έχουν εντοπιστεί στο εξωτερικό, αλλά και του ελέγχου της απόκτησης ακίνητης περιουσίας μετά το 2000, οπότε ο κ. Παπαντωνίου θήτευσε στο υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η δίωξη αφορά συγκεκριμένο λογαριασμό του πρώην υπουργού, που εντοπίστηκε από την αποκαλούμενη λίστα Μπόργιανς.

Πρόκειται για ένα από τους τρεις λογαριασμούς για τους οποίους αναμένονται στοιχεία που ζητήθηκαν μέσω δικαστικής συνδρομής από τις ελβετικές αρχές. Με την άσκηση της δίωξης, επιβάλλεται στο ζευγάρι ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Σαράντα έξι τραπεζικούς λογαριασμούς σε 46 διαφορετικά υποκαταστήματα τραπεζών διέθετε ο Γιάννος Παπαντωνίου σύμφωνα με πληροφορίες από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής!

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τον έλεγχο που διενήργησε ο ΣΔΟΕ και οι ορκωτοί ελεγκτές της επιτροπής πόθεν έσχες.
Η προκαταρκτική επιτροπή αποφάσισε ακόμα τα κόμματα να συντάξουν τα πορίσματά τους εντός 15 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: