ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Συναυλία στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο Πατρών



Οι ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΝ ΠΛΩ, το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, σας καλούν σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Το ταξίδι μας θα το φιλοξενήσει το Αίθριο του Παλιού Νοσοκομείου Πατρών . Πάμε, λοιπόν:
Ταξιδεύοντας……. με τον “Γιάννη Κούτρα” και το “Ευήκοον Μέλος”

     Ο μοναδικός ερμηνευτής του «Σταυρού του Νότου», Γιάννης Κούτρας, σταθερή αξία στο μουσικό στερέωμα και το Πατρινό Σύνολο Μουσικής Δημιουργίας, Ευήκοον Μέλος, συνταξιδεύουν και παρουσιάζουν διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής έντεχνης μουσικής, τραγούδια των, Θάνου Μικρούτσικου, Μίμη Πλέσσα, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Σπανού κ.ά.
    Το «Ευήκοον Μέλος» ιδρύθηκε με πρωτοβουλία μιας 7/ μελούς ομάδας καθηγητών μουσικής με κοινό στοιχείο όλων την αγάπη για τη μουσική & την προσέγγισή της με λεπτότητα, ευαισθησία και επαγγελματισμό. Στη δεκαεξάχρονη καλλιτεχνική μουσική του πορεία, συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες. Η μουσική του έχει ακουστεί σε διάφορες αίθουσες, μεγάλους συνεδριακούς χώρους και festivals σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία!
Οι μουσικοί που συμμετέχουν:
Μαντολίνα : Γεωργιάδης Γιώργος, Πέττα Σάνη, Γλαβάς Σωτήρης
Κιθάρες: Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Παντελής Βασίλης
Κόντραμπασο: Δάρμας Μιχάλης
Πιάνο: Ζαφειρόπουλος Ανδρέας
Κλαρινέτο: Μπουρδόπουλος Γεώργιος
Κρουστά : Κονδύλης Κώστας
Τραγούδι: Κοσμά Έλενα, Λέκκας Σταμάτης( Τραγούδι-Πιάνο ),  Παναγιωτακοπούλου Χρυσάνθη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια Συναυλίας: Ευήκοον Μέλος - Γ. Αναγνωστόπουλος.
      Η εκδήλωση, την οποία προλογίζει ο φιλόλογος-ποιητής  Γιάννης Παππάς, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, τον πρόεδρο του οποίου ευχαριστούμε θερμά.
Γενική είσοδος 8 ευρώ.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Δίηχο 25ης Μαρτίου 50-52, τηλ. 2610273970 και
Ασφαλιστικό γραφείο Κανελλάκη Νίκου Πλ. Ομονοίας 40-42 τηλ. 2610433805, 6949533088

Δεν υπάρχουν σχόλια: