ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πρώτη αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πάτρας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα  στον αρμονικό, ειδυλλιακό, ανακαινισμένο, προαύλιο χώρο του νέου κτιρίου στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17.

Τα τμήματα προ-νηπίων ταξίδεψαν τους προσκεκλημένους με την δροσιά των μελωδιών των έργων του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη, Μάνου Χατζηδάκι.  Με την ζωντάνια τους, το μπρίο και με υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα χόρεψαν και ανέσυραν μνήμες από μια γοητευτική εποχή του αξέχαστου παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου. 
Χοροί και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες όπως: «Η Αλίκη στο ναυτικό», «Χτυποκάρδια στο θρανίο», «Στέλλα»  κ.α. Η γιορτή μας πλαισιώθηκε από το ορχηστρικό σχήμα “Vibrato” της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αθανασακόπουλου. Τα τραγούδια ερμήνευσε η Δέσποινα Κριμπά. Οι ήχοι από τα μαντολίνα και τις κιθάρες σε συνδυασμό με τις υπέροχες φωνές των παιδιών στο τραγούδι «Έχω ένα μυστικό» σήμανε το τέλος της γιορτής.
Η βραδιά  ολοκληρώθηκε με την βράβευση και την απονομή αναμνηστικών.
Την επιμέλεια και την οργάνωση της γιορτής είχαν η Διευθύντρια κα Βράχα Ζέρβα Μαγδαληνή και οι παιδαγωγοί, Ντελιοπάκη Σταυρούλα, Παναγάκη Διονυσία, Στέλλα Αστάκογλου, Μαρία Παπαδοπούλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Κώστας Πελετίδης, η Αντιπρόεδρος Ελένη Γκανά, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Βίβιαν Σαμούρη Βαγενά, καθώς και  πλήθος γονέων, φίλων, και εργαζομένων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο.


Δημοσίευση σχολίου