ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο Δήμαρχος Πατρέων δηλώνει υπέρ του Θεάτρου Τέχνης!



Ο Δήμαρχος Πατρέων δηλώνει υπέρ του Θεάτρου Τέχνης! Κια σύμφωνα με δηλωσή του σε τοπική εφημερίδα της Πάτρας, η σύνταξη της μελέτης βρίσκεται στο τελικό στάδιο και  εκφράζει την εκτίμηση ότι ο δήμος θα προχωρήσει στη σχετική προκήρυξη εντός των επόμενων μηνών.

Ο δήμαρχος Πατρέων δήλωσε  ότι η επαναλειτουργία του Εργοστασίου Τέχνης βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές του και θεωρεί ότι είναι το σημαντικότερο στο χώρο του πολιτισμού.  

Η αποσυμφόρηση του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», η διάθεση ενός δημοτικού χώρου δυναμικότητας περίπου 900 θέσεων σε πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής και η δυνατότητα που θα δοθεί για μείωση του κόστους των εισιτηρίων (λόγω των αυξημένων θέσεων) είναι ορισμένοι από τους λόγους που θέλει η δημοτική αρχή την επανάχρηση του Εργοστασίου Τέχνης το συντομότερο δυνατό. «Το θέλαμε χθες» λέει χαρακτηριστικά.

Ο «Απόλλωνας» είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της θεατρικής δραστηριότητας που ζητάει η πόλη, καθώς οι θέσεις που διαθέτει δεν ξεπερνούν τις 220 κι αυτό σε κατάσταση...ασφυξίας. Εξυπακούεται λοιπόν ότι ένας άλλος χώρος με υπετριπλάσια δυναμικότητα προσφέρει και άλλες δυνατότητες στο δήμο και σε φορείς ή εκδηλώσεις που θέλει να εξυπηρετήσει.
 

Η εξυπηρέτηση συλλόγων και φορέων που πληρώνουν σήμερα για να διοργανώσουν εκδηλώσεις σε άλλους χώρους είναι μια κοινωνική ανάγκη που θέλει να καλύψει ο δήμος, όπως είπε ο Κ. Πελετίδης. Σ' αυτή την κατηγορία εντάσσει, εκτός από τις δράσεις πολιτισμού του δήμου, τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν σχολεία, σύλλογοι, καλλιτεχνικά σχήματα με μεγάλη ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: