ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αλ. Τσίπρας: Η διάκριση Αριστεράς και Δεξιάς παραμένει

«Οι προοδευτικές δυνάμεις να βάλουν την σφραγίδα τους στην συζήτηση για τη νέα αρχιτεκτονική της Ευρώπης», σημείωσε ο πρωθυπουργός.


Εστειλε μήνυμα
για την Ευρώπη

ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΥ»



Το μήνυμα ότι οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να βάλουν τη σφραγίδα τους στη συζήτηση για τη νέα αρχιτεκτονική της Ευρώπης, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρέμβαση του στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES). Στο ίδιο πλαίσιο, επισήμανε ότι χρειάζονται ισχυρές δεσμεύσεις και πράξεις για την ενίσχυση της κοινωνικής διάστασης της Ευρώπης.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είπε ότι «η διάκριση Αριστεράς-Δεξιάς παραμένει η κυρίαρχη πολιτική διαφοροποίηση στην Ευρώπη και το αποτέλεσμα στο Ηνωμένο Βασίλειο το βεβαιώνει». Υπογράμμισε ότι «η ήττα της ακροδεξιάς στη Γαλλία καθώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη αποτελεί το πιο σημαντικό μήνυμα». Για να τονίσει, παράλληλα, ότι «ωστόσο, κάνουν λάθος όσοι υπολογίζουν στη διαρκή ηγεμονία της νεοφιλελεύθερης δεξιάς, γιατί αυτή αποτέλεσε την αιτία της γέννησης και όχι της ήττας του αντιευρωπαϊσμού».

Κατόπιν αυτών, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «χρειαζόμαστε πολιτικά αποτελέσματα για την ενίσχυση της κοινωνικής διάστασης της Ευρώπης». «Ισχυρές δεσμεύσεις και πράξεις. Να δοθεί τέλος στις εξαιρέσεις, όπως συνέβη με την περίπτωση των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα», τόνισε.

«Οι προοδευτικές δυνάμεις να βάλουν την σφραγίδα τους στην συζήτηση για τη νέα αρχιτεκτονική της Ευρώπης», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

«Η κοινωνική Ευρώπη, οφείλει να είναι προτεραιότητα για τις προοδευτικές δυνάμεις. Να εργαστούμε για άμεσα αποτελέσματα προς όφελος των λαών» είχε σημειώσει  νωρίτερα  ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμά του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: