ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

«Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει» κύριε Γρηγ. Αλεξόπουλε




Ευθείες βολές και κατηγορία για οικειοποίηση ξένων προσπαθειών, εξαπέλυσαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα προς τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγ. Αλεξόπουλο (φωτόγραφία). Αξίζει να δούμε τι θα απαντήσει επί των κατηγοριών που του προσάπτουν.

Η επίλυση του ζητήματος της Παναχαϊκής οικειοποιήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας - Διαμαρτυρία των τριών τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα!


Σε κοινή δήλωσή τους οι τρεις βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τον αντιπεριφρειεάρχη Γρ. Αλεξόπουλο, για οικειοποίηση ενεργειών τους, καθώς έγινε γνωστό ότι επιλύεται το ζήτημα της Παναχαϊκής μετά από παρέμβαση των κυβερνητικών βουλευτών. 

Προφανώς ο κ. Αλεξόπουλος μολύνθηκε από την νόσο Πελετίδη, κατά την οποία όσα του «δώρησε» η νονά κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τα απέκτησε αφού βροντούσε επιμόνως τα πόδια του διαμαρτυρόμενος, όπως τα μικρά παιδιά προς την μαμά τους!   

Και φορώντας στόφα υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας, ήδη από κάποιον καιρό τώρα, αυτονομημένος από την κηδεμονία Κατσιφάρα, εξορμά για άγρα ψήφων.  

Οι τρεις βουλευτές Κ. Σπαρτινός, Α. Ριζούλης, Σία Αναγνωστοπούλου, στην ενημερωτική δήλωσή τους, αναφέρουν:

«Ο συνήθης ανύποπτος αντιπεριφερειάρχης κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, όταν πληροφορήθηκε οτι λύνεται το θέμα της Παναχαϊκής, έτρεξε να εμφανιστεί στις εφημερίδες ισχυριζόμενος  ότι αυτό αποτελεί αντικείμενο δικής του παρέμβασης. 

Η κοινωνία και ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας όμως γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι έχουν συμβάλει με τις επίμονες και πολύμηνες προσπάθειες για τη λύση του προβλήματος. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει».


Δεν υπάρχουν σχόλια: