ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Επαφές Ποταμιού για το τρένο, νέα ενημέρωση από ΟΛΠΑ

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ. Νίκος Κοντοές, Ζαχαρίας Χρήστου, Ηλίας Κυριακόπουλος, Ανδρέας Κοσμάτος, Απόστολος Υφαντής.

Συνάντηση Ποταμιού Αχαΐας με τον πρόεδρο του ΟΛΠΑ για το τρένο
Με τον πρόεδρο του ΟΛΠΑ κ. Νίκο Κοντοέ, συναντήθηκαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου στελέχη του Ποταμιού Αχαΐας για το ζήτημα του τρένου. Ο κ. Κοντοές ενημέρωσε για τη θέση του ΟΛΠΑ πάνω στο ζήτημα, για τα πλεονεκτήματα της πρότασης που προκρίνει ο οργανισμός, αλλά και τα ευρύτερα προνόμια που θα εξασφαλίσει η έλευση του τρένου στην Πάτρα.

Τα μέλη του Ποταμιού είχαν την ευκαιρία να έχουν μια πολύωρη και εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Κοντοέ, τον οποίο ευχαρίστησαν θερμά, τόσο για τη φιλοξενία του, όσο και για την ιδιαίτερα θετική του στάση ως προς το ζήτημα της έλευσης του τρένου στην πόλη.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, «Το Ποτάμι παρακολουθεί το ζήτημα στενά, έχοντας ως στόχο τη διαφύλαξη των συμφερόντων της Πάτρας. Είναι ένα πάγιο αίτημα της πόλης και προάγγελος ουσιαστικής ανάπτυξης. Οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές, να βλέπουμε μπροστά και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να μπουν τα θεμέλια για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερχόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές της επιτροπής για το τρένο του Ποταμιού Αχαΐας, με σχετικούς με το θέμα φορείς, ώστε σύντομα να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η πρόταση του κινήματος.

Ξεκίνησαν με τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Βασίλη Αϊβαλή

Με τον πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Βασίλη Αϊβαλή, ξεκίνησαν οι επαφές και οι συζητήσεις των μελών του Ποταμιού Αχαΐας για το ζήτημα του τρένου. Ο κ. Αϊβαλής ενημέρωσε τόσο για τα τρία σχέδια που βρίσκονται στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων, όσο και για τη θέση του ΤΕΕ πάνω στο ζήτημα, αλλά και την εν γένει στάση του οργάνου που εκπροσωπεί. 

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι η θέση του ΤΕΕ είναι δυναμική. Κάθε πρόταση που έρχεται είμαστε δεκτικοί στο να την αναλύσουμε και να τη μελετήσουμε», τόνισε εξαρχής ο κ. Αιβαλής, ο οποίος δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων από αρκετά μέλη του Ποταμιού,σε εκδήλωση.

«Ως Ποτάμι Αχαΐας ευχαριστούμε θερμά το ΤΕΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Αϊβαλή για την διάθεσή του να μας ενημερώσει γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα, που απασχολεί τους Πατρινούς δημότες, αποτελεί στόχο ανάπτυξης και πάγιο αίτημα της πόλης. Το Ποτάμι παρακολουθεί το ζήτημα στενά, έχοντας ως στόχο τη διαφύλαξη των συμφερόντων της Πάτρας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερχόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές της επιτροπής για το τρένο του Ποταμιού Αχαΐας, με σχετικούς με το θέμα φορείς, ώστε σύντομα να παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό η πρόταση του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: