ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Κυβέρνηση: Περιμένουμε το πόρισμα του Ελεγκτικού

Έσπασαν οι απεργοί ΟΤΑ, που χθες απειλούσαν με κλιμάκωση

Ενώ απορριμματοφόρα βγήκαν στους δρόμους να περισυλλέξουν τα σκουπίδια της απεργίας και της  αριστερίστικης αδιέξοδης πολιτικής κι από Δευτέρα θα συνεχιστεί η συγκομιδή, οι απεργοί οδηγούνται σε ισπανική οπισθοχώρηση, καταγράφοντας μία ακόμη αχρείαστη ήττα για το συνδικαλιστικό κίνημα.

Είχαν προηγηθεί από κρετίνους η επίθεση στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και τα σκουπίδια που έριξαν χθες στην είσοδου του Υπ. Εσωτερικών πυρπολώντας τα και προκαλώντας την Αστυνομία! 

Η κυβέρνηση δεν θέλει ούτε τους εργαζόμενους ομήρους, ούτε όμως και να επιτρέψει τη συνέχιση ενός καθεστώτος που έδινε υπηρεσίες σε εργολάβους με μεγάλο κόστος για το ελληνικό δημόσιο, δήλωσε μετά τα παραπάνω, σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, αναφερόμενος νωρίτερα στη Βουλή στο ζήτημα των συμβασιούχων.


«Η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να επιλύσει αυτό το ζήτημα, θεωρώντας ότι το κάνει στο πλαίσιο της συνταγματικής τάξης. Αναμένουμε το σκεπτικό της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, να δούμε με ποιο τρόπο διαχειρίζεται, και ως προς την ερμηνεία της νομοθετικής διάταξης, αλλά και τη συνταγματική ερμηνεία για το σύνολο της υπόθεσης, και από εκεί και πέρα θα δούμε τον τρόπο που θα κινηθούμε», είπε ο Δ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι, όχι να αναπαράγει μια σειρά από νομικές πρακτικές του παρελθόντος που στόχευαν να δημιουργήσουν εκλογικές πελατείες χρησιμοποιώντας εργαζόμενους ως ομήρους ή να δημιουργήσει συνθήκες ώστε να δοθούν μια σειρά από υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου με μεγάλο κόστος σε εργολάβους, αλλά να προσπαθήσει να επιλύσει το ζήτημα.


Το θέμα έθιξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ πριν από 1,5 μήνα η Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε στην υπουργό Εσωτερικών, Όλγα Γεροβασίλη, να φέρει το θέμα στη Βουλή ώστε τα κόμματα να συμβάλλουν με τις προτάσεις για λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων εκείνη δεν το είδε θετικά και υπαινίχθηκε μονιμοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: