ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Οι τράπεζες να μην πράξουν διαφορετικά στον Πήγασο

Κλικ στον σύνδεσμο

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι τράπεζες θα πρέπει να επιδείξουν σύνεση και σωφροσύνη και δεν θα χειριστούν την περίπτωση του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΈΘΝΟΥΣ με διαφορετικό τρόπο, από εκείνον που ίσχυσε στην περίπτωση του ΔΟΛ, δηλαδή διαχείριση του θέματος εν λειτουργία, έστειλε  ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Ταυτόχρονα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως σήμερα εξελίσσεται ένας ανηλεής επιχειρηματικός πόλεμος για την αλλαγή των συσχετισμών στον χώρο του Τύπου, που δυστυχώς γίνεται πάνω στις πλάτες των εργαζομένων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε όμως και στον ρόλο που διαδραμάτισε η ΝΔ όταν δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση διακομματικής συνεννόησης για μια οριζόντια λύση απέναντι στην κρίση των επιχειρήσεων στον χώρο του Τύπου, με συνέπεια σήμερα τον πρώτο λόγο να έχουν οι Τράπεζες που τα προηγούμενα χρόνια ενέκριναν τα «θαλασσοδάνεια».

Το μέλλον των εργαζομένων στον Πήγασο και το Έθνος συζητήθηκε με επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου.
 
Ο κ. Λοβέρδος, αναπτύσσοντας την ερώτησή του, δήλωσε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη όπως είχε πράξει και στην περίπτωση του ΔΟΛ, είναι πρόθυμη να συμβάλει εποικοδομητικά αν η κυβέρνηση θέλει συνεννόηση. «Αν αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει η κυβέρνηση να βρει έναν τρόπο άσκησης πίεσης, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πληρωθούν κάποια χρήματα από το οφειλόμενα, διότι είναι επί μήνες απλήρωτο, για να σταθεί στην πράξη το ενδεχόμενο να γίνει μια πώληση της εταιρείας, ενώ αυτή βρίσκεται εν λειτουργία», καθώς άλλη αξία έχει ο τίτλος μιας εφημερίδας αν βρίσκεται σε λειτουργία και άλλη αξία αν δεν κυκλοφορεί, υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: