ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Πελετίδη με το Δήμαρχο Πύργου για τις 25





Τον Δήμαρχο Πύργου Ηλείας, Γαβριήλ Λιατσή, επισκέφθηκαν σήμερα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, με θέμα την συμμετοχη του πρώτου στην κινητοποίηση της 25ης Ιουνίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύργου, Λεωνίδας Βαρουξής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, Δημήτρης Μεσσαλάς, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Σκαρτσιάρης και Παντελεήμων Αθανασόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου, Χαράλαμπος Αντύπας και Διευθυντές του Δήμου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Πατρέων και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τους ενημέρωσαν για την κινητοποίηση, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων την Κυριακή 25 Ιούνη, στις 11 το πρωί στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».

Ο Δήμαρχος Πύργου εξέφρασε την συμφωνία του και γνωστοποίησε την συμμετοχή στην κινητοποίηση, τονίζοντας ότι ως συντονιστής Δήμος της Ενότητας Ηλείας στην ΠΕΔ, θα πάρει πρωτοβουλία για τον συντονισμό όλων των Δήμων του νομού.

Συμφώνησαν επίσης, για κοινές πρωτοβουλίες στο ζήτημα των εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων, που κινδυνεύουν άμεσα με απόλυση, απαιτώντας από την κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση για την μονιμοποίησή τους.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Πύργου, προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο Πατρέων και στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: