ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βρετανία: Απόλυση βουλευτή μετά από φωτογραφία σε πάρτι ναζιστών


Άουσβιτς 1945.
Στην Βρετανία απολύονται, στην Ελλάδα συμμετέχουν σε συγκυβέρνηση από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Αναδημοσιεύω την είδηση από την NAFTEMPORIKI.GR, για να κάνετε την σύγκριση:
 Απολύθηκε από τη θέση του ως κοινοβουλευτικός ειδικός γραμματέας στο υπουργείο Μεταφορών ο Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών Έινταν Μπάρλεϊ μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του σε πάρτι μεταμφιεσμένων «Ναζί» όπου ένας από τους καλεσμένους φορούσε στολή των SS.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Συντηρητικού Κόμματος, ο βουλευτής «συμπεριφέρθηκε με τρόπο επιπόλαιο και προσβλητικό».
«Μετά από τις πληροφορίες που έλαβε, ο πρωθυπουργός ζήτησε πληρέστερη έρευνα σχετικά με το ζήτημα», πρόσθεσε.
Ο Μπάρλεϊ ζήτησε συγγνώμη την περασμένη εβδομάδα μετά τη δημοσίευση στην εφημερίδα Mail on Sunday φωτογραφιών του από το πάρτι εργένηδων σε γαλλικό χειμερινό θέρετρο, όπου κάποιοι από τους προσκεκλημένους φέρονται να έκαναν πρόποση στον Αδόλφο Χίτλερ και το Τρίτο Ράιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: