ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των αναπήρων αύριο στην πλ. Ομονοίας


Πρώτη απάντηση θα λάβει η συγκυβέρνηση από τους συνταξιούχους.

Και οι Ομοσπονδίες συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕ και ΝΑΤ διαμαρτύρονται την Πέμπτη στην Αθήνα

 Παν-αναπηρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματίσει για αύριοΤρίτη στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, διαμαρτυρόμενη για τις περικοπές και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα των ΑμεΑ.
«Τα άτομα με αναπηρία δεν αντέχουν άλλο το δρόμο της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Δεν αντέχουν άλλο την κατάρρευση του προνοιακού συστήματος και τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του συστήματος Υγείας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Στο μεταξύ την ερχόμενη Πέμπτη 15-12-11, το πρωί πραγματοποιού, συγκέντρωση διαμαρτυρία στην πλ. Κλαθμώνος οι συνταξιούχοι των Ομοσπονδιών ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΑΕ (πρώην ΤΒΕ κλπ) και ΝΑΤ.
Για τον σκοπό αυτό ξεκινούν πούλμαν από την Πάτρα, με σημείο εκκίνησης το πρωί την ίδιας ημέρας, ώρα 6.45 από το άνω μέρος της πλ. Γεωργίου.
Στην πλ. Κλαθμώνος θα συγκεντρωθούν οι συνταξιούχοι της Πελοποννήσου, Δυτ. Στερεάς Ελλάδος και Ηπείρου. Στην Θεσσαλονίκη θα συγκεντρωθούν οι συνταξιούχοι από Λαμία και άνω, όποως και αυτοί της Μακεδονίας και Θράκης. Στην δε Κρήτη οι συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν στο Ηράκλειο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: