ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λουκάνικος πορτρέτο στα πρόσωπα του περιοδικού «Time»!


Α, όλα κι όλα, ο Λουκάνικός μας, έγινε το πρόσωπο της ημέρας χθες καθώς  ποζάρισε με τους Πατρινούς, αλλά και με το Τμήμα Αθήνας του πρακτορείου Routers.


Άλλωστε το απέδειξε χθες Πέμπτη στους Πατρινούς συνταξιούχους που διαδήλωσαν στην Αθήνα

Για το αμερικανικό περιοδικό  «Time», το πρόσωπο της χρονιάς που φεύγει είναι  «Ο Διαδηλωτής» του κόσμου. «Από την Αραβική Άνοιξη στην Αθήνα κι από το "Καταλάβατε τη Γουόλ Στριτ" στις ΗΠΑ», είναι το διασημότερο εξηγεί το αμερικανικό περιοδικό ήδη από το εξώφυλλό του. Στα πολλά πορτρέτα διαδηλωτών από ολόκληρο τον κόσμο που φιλοξενεί στις σελίδες του, είναι και αρκετοί Ελληνες. Ξεχωριστός φόρος τιμής όμως αποτίεται, με συνολικά έντεκα φωτογραφίες, και σε έναν τετράποδο «διαδηλωτή» της Αθήνας - τον θρυλικό πια Λουκάνικο.
«Υπάρχει άραγε όριο ανοχής για την απογοήτευση;», αναρωτιέται ο διευθυντής του «Time», Ρικ Στένγκελ. «Παντού, καθώς φαίνεται, άνθρωποι είπαν "φτάνει πια". Διαφώνησαν, απαίτησαν, δεν απελπίστηκαν, ακόμα και όταν οι απαντήσεις ήρθαν σαν σύννεφο από δακρυγόνα ή βροχή από σφαίρες. Ενσάρκωσαν κυριολεκτικά την ιδέα πως η ατομική δράση μπορεί να φέρει συλλογική, κολοσσιαία αλλαγή...
Επειδή αιχμαλώτισε και ανέδειξε ένα παγκόσμιο αίσθημα ελπίδας για αλλαγή, επειδή ανέτρεψε κυβερνήσεις και έτοιμες ιδέες, επειδή συνδύασε την παλαιότερη των τεχνικών με τη νεότερη των τεχνολογιών για να ρίξει φως στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και, εντέλει, επειδή κατηύθυνε τον πλανήτη σε ένα πιο δημοκρατικό αν και ενίοτε πιο επικίνδυνο μονοπάτι για την 21ο αιώνα, «ο Διαδηλωτής» είναι για το "Time" το Πρόσωπο της Χρονιάς 2011».
       Πάντως μία ακόμη ευκαιρία είχαν οι Πατρινοί διαδηλωτές συνταξιούχοι να επιβεβαιώσουν τα γραφόμενα του «Time», καθώς χθες ο θρυλικός πια Λουκάνικος, απεδείχθη θερμός συμπαραστάτης τους. Τους ακολούθησε από την πλ. Κλαθμώνος μέχρι του Μαξίμου, είτε στο πλάι ως παραστάτης είτε μπροστά ως οδηγός. Και όχι μόνον. Καθώς ο Λουκάνικος από την Σταδίου ξεπρόβαλε στην πλ. Συντάγματος, εκεί που κυριολεκτικά «λούζεται» από τα χημικά σε κάθε διαδήλωση, άρχισε να γαβγίζει επίμονα, σαν να ήθελε να πει «προσέχτε, εδώ σε λίγο μπορεί τα πάντα να βρωμίσουν από τα χημικά των ΜΑΤ».
       Αλλά οι Πατρινοί γέροντες όταν βρέθηκαν απέναντι στις δυνάμεις των ΜΑΤ του σοσιαλιστή υπουργού Χρ. Παπουτσή, στο ύψος της εισόδου της Ελληνικής Βουλής και πάλι ο Λουκάνικός τους σταμάτησε δίπλα τους, περιμένοντας την εξέλιξη, της μέχρι τότε πιθανολογούμενης σύγκρουσης.  Μα και όταν κατέληξαν προ του Μαξίμου ο Λουκάνικος ήταν παρών. Και στη θέα των αστυνομικών γάβγιζε, σαν να έλεγε: «Κι εγώ εδώ θα μείνω. Και από σήμερα θα με βλέπετε κι από την πρώτη σελίδα περιοδικού διεθνούς κυκλοφορίας, εσείς που δεν σας ξέρει ούτε η γειτονιά σας»!
       Ε, πως λοιπόν το «Time» να μην το ανακηρύξει διαδηλωτή της χρονιάς;
     Και μια πληροφορία που πήρα από Αθηναίο που τάιζε στην πλ. Συντάγματος, με κόκκαλα τον Λουκάνικο. Μου είπε ότι ο αυτός ο παγκόσμιος Τύπος είναι φανατικά ταγμένος υπέρ των διαδηλωτών. Μάλιστα στην πρόσφατη κινητοποίηση της 1η Δεκέμβρη εισχώρησε στις τάξεις των ΜΑΤ, γάβγιζε απειλητικά και δάγκωνε τις ασπίδες τους!

(Επείγουσα ανταπόκριση του απεσταλμένου μας στην Αθήνα, Γιώργου Μόσχου!!!)

______________________

       Υ/Γ: Γίνεται προσπάθεια προσέγγισης του διεθνούς τετράποδου ζώου, συμπαθούς Λουκάνικου, ώστε να πεισθεί και μας παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη που θα ξεδιαλύνει το μυστήριο ανάδειξής του από το αμερικανικό περιοδικό, καθότι έντονες φήμες φέρουν τον Λουκάνικο να έχει δωροδοκήσει τον Ομπάμα, προκειμένου να μεσολαβήσει στον αρχισυντάκτη του «Time», αλλά και διότι πιστεύεται βάσιμα ότι μέσω του περιοδικού επιζητείται η εύνοια από τον Πρετεντέρη για συμμετοχή  του στις σκυλοανατροπές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: