ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τσίπρας: Είναι ο Βενιζέλος αντιμνημονιακός; Εγώ Πάπας!


Τώρα και Πάπας της Ρώμης, για χάρη του Μπένι, γίνεται ο Αλέξης!

Συμπάσχει μαζί μας ο Αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης που λέει ότι έχει «πλήρη συνείδηση του τι περνάνε οι Έλληνες πολίτες…» αλλά επιμένει στην διάλυση της κοινωνίας

Σε δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που επικρίνουν πολιτικές του Μνημονίου αναφέρθηκε ο Αλ. Τσίπρας κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την Σοφία Σακοράφα.
 Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης ότι πολιτικές του Μνημονίου είναι δυσβάσταχτες για τον ελληνικό λαό, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης μετείχε καιρό τώρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.
 Παράλληλα ο υπουργός Ευ. Βενιζέλος εμφανιζόμενος ως αντιμνημονιακός, δήλωσε χθες, απαντώντας στον Αλ. Τσίπρα, ότι έχει «πλήρη συνείδηση του τι περνάνε οι Έλληνες πολίτες και μακάρι να μπορούσα να τους απαλλάξω από ένα μικρό ελάχιστο μέρος του βάρους που σηκώνουν», είπε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, με αφορμή τα όσα αναφέρονται στον Τύπο περί «συντροφικών μαχαιρωμάτων».
«Λέμε κυβέρνηση συλλογικής ευθύνης. Στο Υπουργικό πρέπει να διατυπώνονται όλες οι απόψεις. Το να συνυπάρχουν, να συνομιλούν, να διαφοροποιούνται τα κόμματα είναι επίτευγμα της δημοκρατίας μας. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας ενοχοποιούνται τα πάντα και καταβαραθρώνονται στην χειρότερη εκδοχή της ίντριγκας και της παραπολιτικής» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Ο Αλ. Τσίπρας σχολιάζοντας ειπε, ότι ακούει και από τον υπ. Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο σχόλια για την πολιτική του Μνημονίου και τόνισε: «Ε, αν ο Βενιζέλος είναι αντιμνημονιακός τώρα, εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: