ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Νέα κυβέρνηση, πέραν της 19 Φεβρουαρίου ή εκλογές!


Του καλοαρέσει του κυρίου Κωλοτούμπα η παραμονή στην εξουσία.

 Βενιζέλος: Δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές τώρα - Δυστυχώς κωλύομαι να μιλήσω, αν και θα έπρεπε να μιλήσω, για να καταλάβετε όλοι τι γίνεται, είπε υπονοώντας την ΝΔ – Εμφύλιος στο σχήμα των συνεταίρων

Κατά της διεξαγωγής εκλογών το αμέσως προσεχές διάστημα τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος,  σε σημερινή  τοποθέτησή του στη Βουλή, αν και πρόσφατα είχε δηλώσει  ότι δεν μπορεί να πάρει νέα μέτρα περικοπών μια κυβέρνηση χωρίς νωπή λαϊκή εντολή… Ο εμφύλιος στην συγκυβέρνηση μαίνεται και οι βολές ρίπτονται εκατέρωθεν και ο ακροδεξιός Καρατζαφέρης εκβιάζει για παράταση θητείας.
«Δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές τώρα»  ανέφερε, ενώ επισήμανε ότι προέχει να επιλυθούν τα μεγάλα ζητήματα που είναι ανοιχτά, όπως η συμφωνία ανταλλαγής  ομολόγων PSI. «Ποιος θα ήθελε άλλωστε να μεταφερθεί για μετά τις  εκλογές η λήψη σοβαρών ζητημάτων σε κάθε περίπτωση;» αναρωτήθηκε.
Άφησε αιχμές επίσης για την στάση της ΝΔ στο ζήτημα της στήριξης της συγκυβέρνησης, αν και δεν την κατανόμασε. «Δυστυχώς κωλύομαι να μιλήσω, αν και θα έπρεπε να μιλήσω, για να καταλάβετε όλοι τι γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.   
Δίλημμα «ή εκλογές τώρα ή αφού επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα» έθεσε από την πλευρά του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Το  πράγμα ως έχει σήμερα δεν προχωράει. Θα γίνουν διαβουλεύσεις με τον πρωθυπουργό αύριο, αλλά καλό θα είναι να υπάρχουν στα πρακτικά της Βουλής οι ενστάσεις μας και οι προβληματισμοί μας κατά πόσο η παρούσα σύνθεση της κυβέρνησης εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας, όταν κάποιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ευτυχώς όχι επιδίδονται σε κομματικές διαδικασίες, αλλά και στην αναμονή των εκλογών» πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τους «δελφίνους»-υπουργούς.
Για τον ίδιο λόγο ζήτησε να υπάρξει μια νέα κυβέρνηση με διαφορετική σύνθεση και διαφορετικό χρονικό ορόσημο από την 19η Φεβρουαρίου ή αλλιώς να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: