ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ζητάνε προστασία του λαού αφού πρότα τον έριξαν στην εξαθλίωση !


Αυξήθηκαν οι άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια των λαϊκών αγορών από τότε που η χώρα τέθηκε στην επιτήρηση του ΔΝΤ! (Φωτογραφία του NEUSIT)

Πάνω από 20-25% έχουν αυξηθεί, σε σχέση με το 2010, οι συμπολίτες μας που προστρέχουν σε συσσίτια και είναι άστεγοι, σημειώνουν σε επιστολή τους στον Παπαδήμο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Τη λήψη άμεσων στοχευμένων δράσεων κοινωνικής προστασίας και φροντίδας, ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
«Η ανεργία, η φτώχεια, η ανέχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός εξαπλώνονται ολοένα και περισσότερο σε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Πάνω από 20-25% έχουν αυξηθεί, σε σχέση με το 2010, οι συμπολίτες μας που προστρέχουν σε συσσίτια και είναι άστεγοι. Η ελληνική κοινωνία ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις και τα θύματα της κρίσης είναι πρώτα απ’ όλα τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Έχουμε εκατοντάδες παραδείγματα μικρών παιδιών που υποσιτίζονται και δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια», τονίζουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σαν να μην καταλαβαίνουν ότι αυτά που επισημαίνουν είναι αποτελέσματα της δικής τους συμβολής στην ψήφιση του Μνημονίου και την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα μας! Και ως εκ τούτου με την επιστολή τους ακυρώνουν την πρότερη ψήφο τους!
Επίσης τονίζουν μεταξύ άλλων την ανάγκη να αξιοποιηθούν άμεσα κάθε είδους εθελοντικές προσφορές και δράσεις, καθώς και οι εθνικοί και κυρίως οι κοινοτικοί πόροι, που όπως αναφέρουν, λιμνάζουν αναξιοποίητα στα αρμόδια υπουργεία, «διαφορετικά η ελληνική κοινωνία θα βρεθεί μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις», υπογραμμίζουν.
Την πρόταση υπογράφουν οι βουλευτές, με πρώτο τον Δημήτρη Καρύδη, Χρύσα Αράπογλου, Γιώργος Αρβανιτίδης, Γιάννης Βλατής, Θανάσης Γικόνογλου,λ Μιχάλης Κατρίνης. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Σπυροπάνος Μαργέλης, Σπύρος Μοσχόπουλος, Δημήτρης Παπουτσής, Όλγα Ρενταρή, Παύλος Στασινός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: