ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Το PSI κρίνει τις βουλευτικές εκλογές!


Πότε θα έρθει αυτή η ώρα;

«Το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας

Ξεχωριστές ατζέντες για το χρόνο των εκλογών κρατούν τα κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία επιμένει για προσφυγή στις κάλπες πριν από το Πάσχα, κλειδί ωστόσο για τις εξελίξεις παραμένει η πορεία των διαπραγματεύσεων για την ανταλλαγή ομολόγων.
Σε διελκυστίνδα ανάμεσα στα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου εξελίσσεται ο ακριβής χρόνος των εκλογών με όλες τις πλευρές να συμφωνούν όμως στην κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.
Εκλογές μετά το Πάσχα δείχνει το Μέγαρο Μαξίμου παρά τη σοβαρή διαφωνία που έχει ήδη εκφράσει η Λεωφόρος Συγγρού.
Για μετά τον Μάρτιο όταν έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις για το PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση και το πρόγραμμα που θα την ακολουθεί, προσδιόρισε τον χρόνο των εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντένα». Ο κ. Καψής αναγνώρισε ότι υπάρχουν τριβές ανάμεσα στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτές θα ξεπεραστούν γιατί, θα πρέπει να ξεπεραστούν , καθώς η κυβέρνηση έχει μπροστά ένα τεράστιο έργο προκειμένου να εξασφαλίσει τα 89 δισ. ευρώ, της επόμενης δόσης.
«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την επίσκεψή του στα φυλάκια Μολυβδοσκέπαστου και Κακαβιάς εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία του ότι θα ξεπεραστούν τα όποια ενδοκυβερνητικά προβλήματα.
Ό υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος - στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ μίλησε για πρώτη αφορά ανοιχτά ως προς το θέμα των εκλογών.
«Ο πολιτικός ορίζοντας της κυβέρνησης έχει πλέον αποσαφηνιστεί. Οι εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα, στα τέλη Απριλίου», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης λίγες ώρες μετά τη σάφή τοποθέτηση του Γιάννη Μιχελάκη ότι η ΝΔ δεν συζητά εκλογές μετά το Πάσχα αφού η εκτίμηση που υπάρχει στην αξιωματική αντιπολίτευση είναι πως το PSI δεν πρέπει να παραμένει ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Κούρεμα και αμέσως κάλπες» λένε στη Λ. Συγγρού.
Γρίφο αποτελεί η στάση που θα κρατήσει εν τέλει ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος μιλώντας στη ΝΕΤ και στην εκπομπή Πρωϊνή Ενημέρωση ζήτησε και πάλι ανασχηματισμό ενώ υποστήριξε ότι οι εκλογές πρέπει να πάνε πίσω καθώς όπως είπε «Δεν μας βιάζει κανείς».
«Το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο» σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από την επίσκεψή του στο πολυ-ιατρειο των Γιατρών του Κόσμου
Επίθεση στα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία: «Το ΠΑΣΟΚ και οι υπουργοί του διχάζονται ασχολούμενοι πρωτίστως με την εσωκομματική διαδοχή του κ. Παπανδρέου. Η ΝΔ παίζει με το ημερολόγιο παριστάνοντας την αντιπολίτευση μίας κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει. Και το ΛΑΟΣ ζητώντας παράταση της θητείας της συγκυβέρνησης αφήνει να εννοηθεί ότι σκέπτεται μέχρι και την αποχώρησή του».

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ
Ρεπορτάζ: Στράτος Μπαλής - Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: