ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κακό και ως εργοδότης το ΠΑΣΟΚ, με απλήρωτους εργαζομένους του...


Φροντιστήριο στο εργατικό δίκαιο χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ.

Χωρίς δώρο Χριστουγέννων απειλούν να τινάξουν στον αέρα κάθε διαδικασία για ανάδειξη αρχηγού του κόμματος!

Αναπάντεχη εμπλοκή διαφαίνεται στον προγραμματισμό για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, καθώς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν ακόμη και τις συνεδριάσεις στην Ιπποκράτους, αν δεν τους καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων σήμερα, 21 Δεκεμβρίου.
«Καμία κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει με απλήρωτους εργαζόμενους» δηλώνουν, σύμφωνα με «Το Βήμα».
Τις προειδοποιήσεις αυτές ανήρτησαν υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ σε σχετικό blog που έχει δημιουργηθεί, το οποίο όπως λένε δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης καθώς δεν υπάρχει σωματείο.
Οι εργαζόμενοι του κόμματος σημειώνουν ότι έχουν υποστεί όλα τα χαράτσια του ιδιωτικού τομέα και ότι είναι «απαράδεκτο να υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, όπου κι αν δουλεύουν», ενώ τονίζουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις, καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι τα Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: