ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Δημαράς: Τινάζουν στον αέρα το Πατρινό Καρναβάλι


Στον αέρα βρίσκονται θέματα της πόλης!

Ο Δήμαρχος Πατρέων  εναντίον όσων δεν πήγαν στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο

Για πλήρη και άμεση επιβεβαίωση των όσων έλεγε, έκανε απόψε λόγο ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς, αναφερόμενος στις καταγγελίες στις οποίες προέβη  πριν από λίγες ημέρες για σχέδιο παραχάραξης της λαικής εντολής και προσπάθειας δημιουργίας ενός σχήματος από τους Κατσικόπουλο, Χριστόπουλο, Καλετζώτη και Μακρή που καμία σχέση δεν έχει με την ψήφο των Πατρινών τους οποίους εκδικούνται επειδή δεν τους ψήφισαν. Σχολιάζοντας απόψε ο Δήμαρχος την απουσία των παρατάξεων Κατσικόπουλου, Χριστόπουλου και των 9 διεγραμμένων, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε:
"Εγώ ξέρω ότι η δημοκρατία σέβεται την πλειψηφία. Αυτό έμαθα στη ζωή μου. Εδώ λοιπόν οι 9 του Κατσικόπουλου έχουν δικαιώματα για να βγάζουν Αντιπρόεδρο,  οι 4 του Χριστόπουλου έχουν δικαίωμα να βγάζουν Γραμματέα, αλλά η πλειοψηφία δεν έχει δικαίωμα να βγάζει Πρόεδρο. Αυτή είναι  η δική τους δημοκρατία. Αυτή ήταν και η δημοκρατία των 9 που διεγράφησαν. Μόνοι τους διαγράφηκαν δεν τους διέγραψα εγώ.
Δεν σέβονταν την πλειοψηφία της δημοτικής ομάδας, ειχαν  ο καθένας τη δική του άποψη, ή ακόμη χειρότερα, είχαν έρθει ήδη σε συμφωνίες με αυτούς με τους οποίους σήμερα μοιάζουν να συμπορεύονται για να τινάξουν στον αέρα το συμβούλιο. Αυτή είναι η δημοκρατία της καρέκλας.
Και συνέχισε ο κ. Δημαράς: Τώρα όλοι όσοι διαφωνούν, δεν ακούνε την νομική υπηρεσία του Δήμου, τώρα δεν της έχουν εμπιστοσύνη. Έχουν εμπιστοσύνη μόνο στον διορισμένο κυβερνητικό υπάλληλο που με εγκάλεσε να απολογηθώ για ένα θέμα που έχει να κάνει με τα νεκροταφεία και είναι από το 2005!!! Λες και δεν πέρασαν άλλοι δήμαρχοι να απολογηθούν. Μόνο ο Δημαράς. Γιατί ο Δημαράς, δεν είναι δικός τους.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι όταν δεν γίνονται συμβούλια όπως το σημερινό, , που ήταν να συζητηθούν σήμερα.
Τι έχουν να πουν στους Πατρινούς για αυτό; Να κοιτάζουν τις καρέκλες τους ξέρουν μόνο. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε απο τους αμετανόητους κομματικοδίαιτους που έφεραν την χώρα και την πόλη εκεί που την έφεραν" είπε ο Δήμαρχος, ο οποίος κάνει λόγο για πρωτοφανή και λυσαλέα επίθεση εναντίον Δημάρχου που υποψιάζει ακόμη και ένα νήπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: