ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Με 10,1% τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, πέμπτο στη Β΄ Αθηνών!



Τομή ανάμεσα στις δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας φαίνεται να αποτελεί σήμερα η πολιτική των Μνημονίων, που έφεραν «δώρο» στη χώρα το ΠΑΣΟΚ και το ΔΝΤ

Τα αποτελέσματα της Μνημονιακής πολιτικής που επέβαλε στην χώρα το ΠΑΣΟΚ γίνονται ορατά πλέον και δια γυμνού οφθαλμού. Το ίδιο το κόμμα εισπράττει τα επίχειρα της οικονομικής πολιτικής του, που εξαθλιώνει τους έλληνες πολίτες της εργασίας και οδηγεί στην καταβαράθρωση την Οικονομία της Ελλάδας.
Τομή ανάμεσα στις δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας φαίνεται να αποτελεί σήμερα η πολιτική των Μνημονίων, που έφεραν «δώρο» στη χώρα το ΠΑΣΟΚ και το ΔΝΤ με τις τεχνικές συμβουλές του, όπως μας έλεγε στις 23 Απριλίου του 2010 ο Γ. Παπανδρέου, όταν μας πλάσαρε με πλάγιο τρόπο την απόφασή του να ξεπουλήσει τη χώρα.
Μαύρη τρύπα αποτελούν για το ΠΑΣΟΚ η Αθήνα, αλλά και γενικότερα τα αστικά κέντρα, περιοχές στις οποίες εμφανίζει πτώση ο δικομματισμός, εκτίναξη παρουσιάζει ο «κανένας», ενώ τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα δείχνουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι σχεδόν αδύναμη η αυτοδυναμία. 
Ταυτόχρονα αυξημένη εμφανίζεται η πιθανότητα πολυκομματικής Βουλής, με τη συμμετοχή και επτά ή οκτώ κομμάτων, γεγονός που καθιστά απίστευτη την αυτοδυναμία.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB που δημοσίευσε η Real News το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.
Συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.
Οι Οικολόγοι πράσινοι συγκεντρώνουν 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,4%, ενώ ιδιαίτερης προσοχής χρίζει το 3% που συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή.
Ταυτόχρονα και η ΝΔ, μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας, χάνει 1,3% σε σχέση με την πανελλαδική της δύναμη που είναι 19,4%.
Ειδικά για το χαμηλό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και την πίεση που νιώθει από τα αριστερά, ο διευθύνων σύμβουλος της MRB Δημήτρης Μαύρος, αναλύοντας τη δημοσκόπηση στη Real News, σημειώνει με νόημα πως το «γεγονός γίνεται εντονότερο, αναλύοντας τα στοιχεία εσωτερικά στις εκλογικές περιφέρειες των Αθηνών».
Και αυτό, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των ψηφοφόρων της Β΄ Αθηνών, είναι στιγμές που έρχεται ακόμα και πέμπτο, ενώ δύσκολα φτάνει στην δεύτερη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: