ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους βρέθηκε κι ένας πολιτικός που ξέρει πότε να είναι μασκαράς!


Ο τραπεζίτης Λ. Παπαδήμος σε περίσκεψη μετά τον εμφύλιο που έχει ανάψει στην συγκυβέρνησή του!

Πάντως ο μήνας Φεβρουάριος, κατά τον κ. Κωλοτούμπα του ΛάΟΣ, προσφέρεται για μασκαριλίκια. – Ο Σαμαράς συζήτησε με τον Παπαδήμο όλες τις ημερομηνίες, αλλά δεν κατέληξαν στην κατάλληλη για εκλογές.   Ανάσα ζωής στην κυβέρνηση του τραπεζίτη, από την δεξιά πολυκατοικία!

 «Εκείνοι που από την αρχή δεν ήθελαν τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, πρέπει να το πάρουν απόφαση και να τον αφήσουν να πρωθυπουργεύσει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόσθεσε δε ότι «ο Φεβρουάριος είναι μήνας καλός για μασκαράδες, όχι για εκλογές». Κι ως εκ τούτου ας αφήσουν ήσυχο τον Παπαδήμο να κάνει τη δουλειά του.
Αυτά είπε ο Κωλοτούμπας πρόεδρος του ΛάΟΣ, που έδειξε να γνωρίζει από μήνες που προσφέρονται για μασκαριλίκια, γιαυτό πρόσθεσε ότι όλες οι ημερομηνίες είναι ανελαστικές και ότι η μόνη ημερομηνία που πρέπει να είναι ελαστική είναι αυτή των εκλογών.
Είπε, ακόμη, ότι μετά τις γιορτές θα ληφθούν οι σοβαρές αποφάσεις. Κι όποτε γίνουν, να είναι με το καλό οι εκλογές, αρκεί να προσέξει η συγκυβέρνηση μην τυχόν και βρει την χώρα η… συμφορά της ανόδου της αριστεράς σε ποσοστά. Και όσο αυτά κυμαίνονται στο 40%, καλύτερα να μην γίνουν, μπας και χάσει τα ωφελήματα της συγκυβέρνησης η αγία τριάδα της συμφοράς!
Κατά τ’ άλλα κύλισαν τελικά ομαλά στα χθεσινά κρίσιμα ραντεβού του Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, για το μέλλον της συγκυβέρνησης.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ μετά τη συνάντηση, που διήρκεσε μία ώρα και 15 λεπτά, επαναλαμβάνεται ότι ισχύουν όσα είχαν συμφωνηθεί στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι «στην συνάντηση Παπαδήμου - Σαμαρά συζητήθηκαν όλες οι ημερομηνίες για την πορεία και την ολοκλήρωση του προγράμματος δανειοδότησης, η πορεία του κυβερνητικού έργου, και κυρίως το οικονομικό πρόγραμμα. Η ημερομηνία των εκλογών δεν προσδιορίστηκε».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε στον κ. Παπαδήμο, ο οποίος θέτει ως προαπαιτούμενο τη συναίνεση των τριών κυβερνητικών εταίρων στα μεγάλα θέματα, ότι το κόμμα του θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση.
Ο κ. Παπαδήμος φέρεται να είναι προβληματισμένος και ενοχλημένος από την εικόνα που παρουσίασε η κυβέρνηση μετά τα δύο τελευταία Υπουργικά Συμβούλια, ενώ εκτιμά πως οι δηλώσεις περί επιμήκυνσης του χρόνους ζωής της κυβέρνησης ή περί αλλαγών λειτουργούν αποσυντονιστκά.
Ειδικά για την εικόνα μετά τα Υπουργικά Συμβούλια, ο πρωθυπουργός θέλει να ξεκαθαρίσει με τους πολιτικούς αρχηγούς ότι τα απαραίτητα για την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης νομοσχέδια θα ψηφισθούν και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς ΝΔ και ΛάΟΣ του έδωσαν ανάσα ζωής .
Πάντως, εκ μέρους της ΝΔ επισημαίνεται ότι είναι όλα διευκρινισμένα από τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απορρίπτεται η σκέψη για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.
Όσον αφορά τη συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον Λ. Παπαδήμο, δεν έχει καθοριστεί ακόμα το τελικό ραντεβού, με τις πληροφορίες να το τοποθετούν μάλλον την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: