ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ψάχνουν για νέα κυβέρνηση Παπαδήμου


Προβληματισμένος από την έλλειψη συνεννόησης των υπουργών του Μαύρου Μετώπου.

* Σε τέλμα η κυβέρνηση λόγω κοινωνικής οργής και πολιτικών σκοπιμοτήτων των κομμάτων που τη στηρίζουν
* Δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για υπουργούς που δεν εκπληρώνουν τις... υποχρεώσεις τους
* Αποστάσεις Βενιζέλου, Ρέππα, Βορίδη από την ακολουθούμενη πολιτική
*Πράσινο φως από τον Γ. Παπανδρέου στον Λ. Παπαδήμο για "ανασχηματισμό" της κυβέρνησης, όρους θέτει ο Αντ. Σαμαράς

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες επιχείρηση μεταμφίεσης της κυβέρνησης Παπαδήμου, καθώς η συγκόλληση της κυβέρνησης Παπανδρέου με ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ πνέει τα λοίσθια, χωρίς να παράγει το παραμικρό έργο. Κυβερνητικά στελέχη, όπως ο Ευ. Βενιζέλος και ο Δ. Ρέππας, προτιμούν να συμμετάσχουν στην κούρσα για την "επόμενη ημέρα" στο ΠΑΣΟΚ παρά να παραμένουν σε μια κυβέρνηση που οι μέρες της είναι μετρημένες. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Ευ. Βενιζέλου σε συζήτηση με τον Αλ. Τσίπρα στη Βουλή: "Ανέλαβα γνωρίζοντας ότι δεν θα εφαρμόσω τις δικές μου στρατηγικές... μακάρι να μου δοθεί στο μέλλον η δυνατότητα".
Να ασκήσει "εν λευκώ" τις αρμοδιότητες συγκρότησης της κυβέρνησης φέρεται να προέτρεψε τώρα τον κ. Παπαδήμο ο Γ. Παπανδρέου. Βέτο σε ανασχηματισμό που θα παρέτεινε τον βίο της κυβέρνησης φέρεται να ασκεί ο Αντ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: