ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη η Πάτρα, η τρίτη πόλη της Ελλάδας, παρά τα Μνημόνια


Καλά Χριστούγεννα στην Πάτρα με την Φάτνη των 300 ευρώ. Μνημόνια γαρ!

«Η Φάτνη στην πλατεία Γεωργίου τοποθετήθηκε και κατασκευάστηκε με υλικά από τις προηγούμενες χρονιές και με την συμβολή των εργαζομένων του Δήμου, κοστίζοντας μόνο 300 ευρώ» λέει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γ. Σιγαλός!

Μπορεί με τριακόσια ευρώ να στολιστεί χριστουγεννιάτικα η κεντρικότερη πλατεία της Πάτρας, μιας πόλης που κατέχει την τρίτη θέση της Ελλάδος από απόψεως πληθυσμού και στην οποία καθημερινώς κινούνται πάνω από δυόμισι εκατοντάδες πολίτες και περίοικοι; Η πραγματικότητα έδειξε «ναι», ιδίως εάν αυτή η πόλη πλήττεται από τις συνέπειες των Μνημονίων κι όταν η ανεργία και η φτώχεια των νεόπτωχων είναι θλιβερά εμφανής και ακόμη δεν έχει χαθεί η κοινωνική προσφορά των πολιτών της! Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

«Στολίσαμε τις τρεις κεντρικές πλατείες της Πάτρας, βασιζόμενοι στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που μας ταλανίζει. Επιδιώξαμε κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και πιστεύω ότι τα καταφέραμε, να δώσουμε μια νότα εορταστική στην πόλη, με το ελάχιστο δυνατό κόστος».

Αυτά δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Γιώργος Σιγαλός ευχόμενος σε όλους τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Πατρέων, καλές γιορτές και ό,τι καλύτερο για όλους!
Η Διεύθυνση Πρασίνου υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Γιώργου Σιγαλού, προχώρησε στην τοποθέτηση του συγκεκριμένου εορταστικού διάκοσμου, χωρίς μεγάλα επιπλέον κονδύλια, ώστε  να μειωθούν τα έξοδα στο ελάχιστο.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύει ο Δήμος Πατρέων, όπως και όλη η χώρα, αλλά και της εορταστικής νότας, που πρέπει να έχει η πόλη της Πάτρας - η τρίτη πόλη της Ελλάδος επαναλαμβάνω - η Φάτνη στην πλατεία Γεωργίου τοποθετήθηκε και κατασκευάστηκε με υλικά από τις προηγούμενες χρονιές, κοστίζοντας μόνο 300 ευρώ. Ελάχιστο το κόστος συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές. Και σε αυτό συνετέλεσαν οι εργαζόμενοι που δούλεψαν αδαπάνως κάποιες φορές και με υπερβάλλοντα ζήλο, που έφθασε μέχρι το σημείο να ανέβουν στους πρόποδες του όρους Παναχαϊκού για να φέρουν φυσικά υλικά!
Επίσης στολίστηκαν και δύο ακόμα κεντρικές πλατείες της Πάτρας, αυτή της Τριών Συμμάχων και της Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας), με δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΣΙΓΑΛΟΥ 
Αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός.
 O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου Συντήρησης & Αυτεπιστασίας Υπεύθυνος Δ.Ε. Βραχναιίκων Παραλίας, Γεώργιος Σιγαλός, σε σημερινή του δήλωση, τόνισε ότι επιθυμεί να συγχαρεί τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος – Πρασίνου & Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και το αποτέλεσμα που έφεραν όσον αφορά τον Χριστουγγενιάτικο Διάκοσμο (φάτνη, ηλεκτροφωτισμό κ.λ.π).

Επίσης ο κ. Σιγαλός εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του στον χορηγό των φυτών και των λουλουδιών που χρησιμοποιήθηκαν κ. Νικόλαο Σταυρόπουλο.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ευχήθηκε στο προσωπικό που υπηρετεί στις Διευθύνσεις του, καθώς και στο προσωπικό στις Δημοτικές Ενότητες Παραλίας Βραχναιίκων, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΕΩΝ
 Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ηχούσαν από νωρίς σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο καθώς μικροί μαθητές αλλά και χορωδίες προσήλθαν για να τα ψάλλουν στη Δημοτική Αρχή και να ανταλλάξουν ευχές για τις ημέρες των εορτών.
Η αρχή έγινε με τη χορωδία του ΚΕΤΧ, ακολούθησαν  τα παιδιά του ιδιωτικού Νηπιαγωγείου «το παραμύθι», οι μαθητές  του Γυμνασίου και Λυκείου του Αρσακείου, τα μέλη του ΣΟΨΥ  και τέλος η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων.
Απόντος του Δημάρχου Πατρέων που συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θαλάσσιο μέτωπο στον ΟΛΠΑ, τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Μπουρδούλης,  Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, Βασίλης Λοτσάρης, Βίβιαν Σαμούρη, Ανδρέας Φίλιας και ο βοηθός Δημάρχου Χαράλαμπος Καρκούλιας.  

Η πλατεία Εθνικής Αντίστασης είναι το στολίδι της Πάτρας, μα τώρα πιο χαρούμενη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: