ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τον π…ο του;


Αν και δεν του μοιάζει για αγάς, καθώς το φέσι του το έχει φορέσει στον ελληνικό λαό, εντούτοις απειλεί και φέρεται ως τέτοιος!

 Απειλεί με παραίτηση καθώς, όπως λέει το περιβάλλον του, δεν είναι διατεθειμένος να μην αντιδράσει στις διαρκείς και δημόσιες οχλήσεις για τον χρόνο των εκλογών εκ μέρος των κομμάτων που τον στηρίζουν

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο τραπεζίτης Λ. Παπαδήμος δεν υιοθετεί προτάσεις για τη διάλυση της Βουλής στις 19 Ιανουαρίου, και προκήρυξη εκλογών στις 29 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να μην αντιδράσει στις διαρκείς και δημόσιες οχλήσεις για τον χρόνο των εκλογών εκ μέρος των κομμάτων που τον στηρίζουν. Υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί εάν διαγνώσει ότι τουλάχιστον ένας αρχηγός κόμματος θα επιχειρήσει να στηθούν κάλπες εντός του Φλεβάρη.
Αυτά λένε οι πληροφορίες από το περιβάλλον του και  παραπάνω πληροφορία εάν αληθεύει, μας παραπέμπει στο γνωμικό που έρχεται από τα χρόνια της τουρκοκρατίας και σύμφωνα με αυτό αναφέρεται στους αγάδες-χαραμοφάηδες της εποχής που απειλούσαν να παραιτηθούν από τον τίτλο εάν τους αμφισβητούσε ο λαός της περιοχής τους. Και η απάντηση, όπως διασώθηκε μέχρι σήμερα, ήταν η παρακάτω:
Θύμωσε ο Αγάς και έκοψε τον π….ο του!  

 Επί της ουσίας το πολιτικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:
«Τα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι προφανή και δεν αλλάζουν. Δεν κατανοούμε τη σκοπιμότητα μίας τέτοιας συνάντησης».
Τα παραπάνω διαμήνυσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία αντικρούοντας την προοπτική συνάντησης των τριών αρχηγών της συγκυβέρνησης, με στόχο την παράταση της θητείας του κυβερνητικού σχήματος, τορπιλίζοντάς την.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ΝΔ υποστηρίζει ότι «η ημερομηνία των εκλογών έχει αποφασιστεί και είναι η 19η Φεβρουαρίου, έστω λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα ανάλογα με την εξέλιξη του PSI». Και αυτό θα είναι και το πλαίσιο, υποστηρίζεται, με το οποίο θα προσέλθει αύριο ο κ. Σαμαράς στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Χθες και μετά την ενδοκυβερνητική διελκυνστίνδα γύρω από το ζήτημα των επικουρικών συντάξεων, ο κ. Παπαδήμος κάλεσε σε τετ- α - τετ τους κ. Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, όντας αποφασισμένος να ζητήσει «καθαρές» κουβέντες και να λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τη στήριξη και την προώθηση του κυβερνητικού έργου.
Είναι προφανές, σημειώνει το «Εθνος» στο σημερινό του φύλλο (ρεπορτάζ: Φώφη Γιωτάκη) ότι ο κ. Παπαδήμος, ακούγοντας πια σε καθημερινή βάση στελέχη όλων των κομμάτων (και όχι μόνο) να αναφέρουν την «ιδανική» κατ' αυτούς ημερομηνία των εκλογών, κατέληξε σε πρωτοβουλίες για την επικαιροποίηση της συμφωνίας των τριών αρχηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: