ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Δεν παίρνει την ευθύνη για το κουτσούρεμα που έχει εξαγγείλει


Υπουργός Εργασίας ή της Τρόικας;

Ο Γ. Κουτρουμάνης ζητά την συμφωνία των κομμάτων του Μνημονίου για τις επικουρικές συντάξεις
 «Δεν θα κάνω νομοσχέδιο πριν συμφωνήσουν πρώτα τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας στον Real fm, για το κουτσούρεμα των επικουρικών συντάξεων.
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις για το τι θα πράξει αν η Νέα Δημοκρατία επιμείνει στη στάση της κατά των μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις, ο κ. Κουτρουμάνης παρέπεμψε το θέμα στον Λουκά Παπαδήμο και τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. «Δεν είναι θέμα του υπουργείου Εργασίας να καταθέσει νομοσχέδιο για τις μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις χωρίς να έχει συμφωνηθεί» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «είναι θέμα διαβούλευσης μεταξύ των κομμάτων για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις». Παράλληλα, ο υπουργός Εργασίας διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για οριζόντιες μειώσεις, αλλά ανάλογα με το ύψος τους, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθούν σε επίπεδα από 20 έως 45% επί των συντάξιμων μισθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: