ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Reiner Hoffmann



Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων (DGB), Reiner Hoffmann, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, τα εργασιακά δικαιώματα, η αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η σημασία των πολιτικών που ενισχύουν την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Ο πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων, όχι μόνο για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα αλλά και για ολόκληρο το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο.

Ο κ. Hoffmann εξέφρασε τον σεβασμό και την αναγνώριση για τις προσπάθειες και την πρόοδο της Ελλάδας και της κυβέρνησης τα τελευταία δύο χρόνια.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης του κοινωνικού πυλώνα της ΕΕ, και φιλόδοξων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: