ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά της διαγραφής των χρεών του Mega

«Στους παλιννοστούντες δεν πληρώνουν τις συντάξεις, ενώ στις κρατικές τράπεζες διαγράφουν τις οφειλές» είπε ο Ιβάν, συμμέτοχος του Mega!


Δύσκολη συμβίωση για μέτοχους του σταθμού, δεμένου στο άρμα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της οικογένειας Μητσοτάκη!

Με δηλώσεις του χθες, που προμηνύουν μία δύσκολη συμβίωση με τους μετόχους του Mega, ο Ι. Σαββίδης επαναλαμβάνει την πρόθεσή του να ενισχύσει τoν τηλεοπτικό σταθμό  με 25 εκατ. ευρώ, ενώ τάχθηκε εναντίον τυχόν διαγραφής των χρεών του καναλιού, την ώρα που «στους παλιννοστούντες δεν πληρώνουν τις συντάξεις, ενώ στις κρατικές τράπεζες διαγράφουν τις οφειλές» είπε.

Αν και το Mega έχει όσο κανένας την «κουλτούρα» των μετόχων με συγκρουόμενα κατά καιρούς συμφέροντα, όπως έχει δείξει το παρελθόν, με μετόχους τους Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και Λαμπράκη-Ψυχάρη, το τοπίο σήμερα φαίνεται αρκετά δύσκολο. Ο Μαρινάκης με 22% και Σαββίδης με 20%,  δεν θα είναι εύκολο να συμβιώσουν, ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη με 35%, παραμένει σε όλες τις εξελίξεις και δείχνει ότι θα παίξει τον ρόλο του εκτονωτή των αντιθέσεων, όσο είναι δυνατόν να εκτονωθούν. 

Και εάν παλιότερα, σε εποχές παχέων αγελάδων, υπήρχε συμβιβασμός μετόχων και συμφερόντων, σήμερα αυτό είναι ζητούμενο καθώς το Mega των τελευταίων χρόνων, δεμένο στο άρμα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της οικογένειας Μητσοτάκη, δεν έχει σχέση με το παρελθόν του.

Άλλωστε οι κινήσεις και οι δηλώσεις αλλά και οι πιέσεις που άσκησε ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης προσωπικά, ενατίον του Ιβάν Σαββίδης, ανα δεν συνιστούν διαπλοκή, τότε τι άλλο θα μπορούσε να ονομαστεί έτσι;

Η συμμετοχή του Ομίλου Βαρδινογιάννη στην πρόσφατη διαδικασία αδειοδότησης σηματοδότησε αφενός μεν το ενδιαφέρον για την παρουσία στον χώρο των μίντια, όχι όμως άνευ όρων: Το χαμηλό επιχειρηματικά λογικό τίμημα προσφοράς δείχνει ακριβώς το όριο του ενδιαφέροντος, ενώ πληροφορίες επιμένουν, πως έχει έρθει σε συζητήσεις με τον Ιβαν Σαββίδη για μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών του.

Ο ίδιος δε ο Ι. Σαββίδης φέρεται να συζητά και με τον Πήγασο (Έθνος κλπ) που βγαίνει στο σφυρί, προτείνοντας σχέδιο αναδιάρθρωσης στις τράπεζες για την μεταβίβαση μετοχών του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: