ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Εδέχθη απειλη με πιστόλι για αδέσποτα σκυλιά




Η περίπτωση του 85χρονου Κίμωνα Κομματά στο Γηροκομειό, που απελπισμένος ζητά λύση απο το δήμαρχο Κ. Πελετίδη!



Αυτό το κουτάβι έκανε άνω κάτω το μπάνιο! Όταν είδε τη ζημιά το αφεντικό του, ο σκύλος άρχισε να… δικαιολογείται!

Οι σκύλοι δεν τα πάνε καλά στην τάξη του σπιτιού. Τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, οι καναπέδες, οι κουρτίνες, τα παπούτσια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μπορεί να μπει στο στόχαστρο των σκύλων και να αρχίσουν να το μασάνε, κάνοντάς τα όλα άνω κάτω!

Το χάσκι του παρακάτω βίντεο μπήκε στο μπάνιο και τα αναστάτωσε όλα. Χαρτιά και βατονέτες είναι πεταμένα στο πάτωμα. Το αφεντικό του μόλις γύρισε σπίτι, αντίκρισε τον χαμό και άρχισε να φωνάζει στο σκύλο, έτσι ώστε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να το ξανακάνει.

Εκείνο όμως όχι μόνο δεν κάθισε με κάτω το κεφάλι, αλλά… ζήτησε και τα ρέστα! Ο σκύλος αρχίζει να γαβγίζει σαν να προσπαθεί να μιλήσει και να αρχίσει τις δικαιολογίες. Το αποτέλεσμα; Μια απίστευτη, άνευ προηγουμένου «λογομαχία» και ένα χαριτωμένο βιντεάκι στο Youtube!
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

Η περίπτωση του 85χρονου Κίμωνα Κομματά στο Γηροκομειό!



Όταν όμως αυτό ή μάλλον αυτά τα κουτάβια γίνουν κανονικοί εύσωμοι σκύλοι, τότε αποτελούν εμπόδιο και δυστυχώς πολλά από τα αφεντικά τους τα... ξεφορτώνονται στα κοντινά δάση, με την ουτοπική  αντίληψη ότι εκεί θα βρουν να επιβιώσουν.

Και τότε αρχίζουν τα προβλήματα για τους περιοίκους, αφού η πείνα οδηγεί τα τετράποδα σε κοντινούς χώρους ανθρώπινης δραστηριότητας.

Η αγανάκτηση του δημότη Πατρέων Κίμωνα Κομματά έφθασε στο απόγειό της και αναζητεί συνάντηση με το Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, για να του εκθέσει το πρόβλημάτου. Καθ΄λως διαμένει στηνπεριοχή Γηροκομειού, Αγ. Τρύφωνος 13, εύσωμα σκυλιά τον πιλατεύουν καθημερινά για ένα πιάτο φαϊ. Παράλληλα θεωρώντας ότι ο χώρος έξα από τον φράκτη του  είναι δικός τους απαγορεύουν το πέρασμα  πολι΄των που θέλουν να πάνε στα σπίτια τους.

Είναι τέτοια η διαμαρτυρία κάποιων, που πιστεύουν ότι είναι δικά του, που μέχρι πιστόλι έβγαλε περαστικός και έριξε στα σκυλιά, τραυματίζοντας ένα, ενώ απείλησε και τον ίδιο! Κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΛΑΣ, αλλά λύση δεν βρήκε αφού για την λειτουργία κυνοκομείου στην Πάτρα, υπεύθυνος είναι ο Δήμος Πατρέων, αλλά δυστυχώς ακόμη είναι στα υπόψιν, εάν και εφόσον συμφωνήσουν οι τρείς δήμοι της περιοχής για να διαθέσουν κάποιο χώρο γιαυτό.

Κια μέχρι τότε τα αδέσποτα θα κυκλοφορούν, οι αγανακτισμένοι θα αυξάνονται και ενίοτε οι οπλισμένοι θα δρουν.

Και ο 85χρονος Κίμωνας Κομματάς, θα αποτελεί το αντικείμενο σκαιοτάτης συμπεριφοράς από ανάγωγους. Μπορεί να συμβάλει στην εξάλειψει της κατάστασης αυτής ο Κ. Πελετίδης  δήμαρχος Πατρέων. Το νομικό πλαίσιο υπάρχει. Τα υπόλοιπα μπορεί να βρεθούν!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: