ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Προετοιμασίες για την πορεία στη Γέφυρα Ρίου-Αντρρίου


Στην σύσκεψη που οργανώθηκε στο Αρκτικό Διαμέρισμα, παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Παύλος Στάμος στο μέσον, γνωστός από την πρόσφατη απόφασή του για καθαίρεση της μνήμης Τεμπονέρα, στην ομώνυμη οδό   και Διονύσης Πλέσσας, που ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Συλλόγων και τους κατοίκους.




Στο πλαίσιο προετοιμασία της λαϊκής κινητοποίησης κατά της ανεργίας την Κυριακή 25 Ιουνίου και της πορείας αγώνα που θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τρεις προγραμματισμένες συσκέψεις, στο Νότιο και το Αρκτικό Διαμέρισμα και στη Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδας, στις οποίες συμμετείχαν δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και κάτοικοι.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Οβρυά, εισηγήτρια ήταν η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, ενώ παρέμβαση έκανε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε τον Αγώνα, γιατί θέλουμε ο λαός  μας να σταθεί όρθιος. Να παλέψει για το δίκιο του. Να διεκδικήσει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του».

Ανάλογη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή κατοίκων στο Νότιο Διαμέρισμα, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά.

Στην σύσκεψη που οργανώθηκε στο Αρκτικό Διαμέρισμα, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Στάμος και Διονύσης Πλέσσας, που ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Συλλόγων και τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: