ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Πλατεία Παν. Κοσιώνη, με πρωτοβουλία Δήμου Πατρέων

Στην διασταύρωση των οδών Ευβοίας και Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, στο χώρο που το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε στις 29 Γενάρη 2014 να ονομαστεί Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη, αποκαλύφθηκαν και επίσημα χθες οι πινακίδες και πλέον, ονομάζεται Πλατεία Παναγιώτη Κοσιώνη.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, η σύζυγος του Παναγιώτη Κοσιώνη, Λίτσα, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του, πλήθος κατοίκων της περιοχής, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, βουλευτές, εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και φορέων της περιοχής, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δράση και την προσωπικότητα του Παναγιώτη Κοσιώνη, ενώ ακούστηκαν ηχογραφημένα αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της σεμνής αυτής τελετής, αφαιρέθηκαν οι σημαίες του Δήμου Πατρέων από τις πινακίδες με το όνομα του Παναγιώτη Κοσιώνη στην πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, που και επισήμως πλέον, φέρει το όνομά του.
Δημοσίευση σχολίου